American Football opleiding boren

April 30

American Football opleiding boren

Overzicht

Voetbal praktijk ontwikkelt de vaardigheden en technieken die nodig zijn voor de spelers te blokkeren en aan te pakken, evenals voeren en vangen van de bal. De boren die een coach werkzaam moeten gericht zijn op het verbeteren van de individuele prestaties en de totale productie van het team tijdens games. De training moet gaan over fysieke conditie voor het raken en boren voor uithoudingsvermogen en wind. Een georganiseerde praktijk bevat oefeningen voor alle aspecten van het spel, zoals de aanval, verdediging en speciale teams.

Blokkeren

One-on-one blokkeren oefeningen leren offensieve en defensieve spelers voetenwerk en hand techniek. Twee spelers nemen hun houding tegenover elkaar. Op de fluiten, worden aanvallende spelers onderwezen om in de verdediger van borst en rijden met de benen om contact te houden. Verdedigende spelers moeten leren om te manipuleren van de blocker met hun handen en bovenlichaam gewicht te krijgen door middel van het blok.

Aan te pakken

Het vak boor voorwaarden spelers te raken en leert verdedigende spelers goed aanpakken houding dat belangrijk is om te voorkomen dat ernstige schade. Daarnaast leren aanvallende spelers hoe te te beschermen van het voetbal. Instellen van de boor met vier kegels die een vierkant vak 5 werven vormen. Spelers line-up op de tegenover elkaar gelegen zijden van het vak, en is de bal drager aangewezen. Op de fluiten, de coach in handen van de bal de bal drager, die probeert om de andere kant van het vak te maken. De speler aan de andere kant van het vak moet maken de pakken binnen de kegels. Spelers draaien dus allemaal nog de gelegenheid om te voeren de bal en de praktijk aan te pakken.

Ontvangen

De 2-on-3 passerende boor leert offensief rug en ontvangers vangsten tegen verdedigers te scherpe voorbijgaande routes worden uitgevoerd. Bovendien, ontwikkelen defensieve rug en linebackers pass dekking vaardigheden. De boor bevat een quarterback met twee wide receivers en twee defensieve ruggen in man-op-man dekking met een linebacker in het midden. Bij de fluiten, ontvangers inslag van drie-stap routes lopen over het midden en de bal wordt gegooid naar een ontvanger. De coach mag ervoor kiezen te nemen aanpakken of beperken van de boor hand contact alleen. De bal moet worden gegooid naar beide zijden in de loop van de twee op drie ontvangende boor.

Wind Sprints

Wind sprints ontwikkelen snelheid, uithoudingsvermogen en long capaciteit. Spelers line-up op de doellijn in een drie-punt-houding. Op de fluiten, spelers sprint hard voor 8 werven en reset op de 10-yard-lijn. Laat twee seconden voor alle spelers weer te krijgen set en klap het fluitje. Blijven de boor voor de lengte van het voetbalveld en hebben alle spelers joggen een ronde om af te koelen. Sprint moeten worden uitgevoerd aan het einde van elke praktijk dat spelers hersteltijd.


gerelateerde artikelen