Hoe natuurlijk meer testosteron zonder steroïden

April 11

Hoe natuurlijk meer testosteron zonder steroïden

Er zijn vele manieren om de testosteron zonder steroid gebruik natuurlijk te stimuleren. In feite nemen van steroïde hormonen zoals testosteron en haar chemische analogen eigenlijk afgesloten het lichaam de natuurlijke productie van deze belangrijke spier-gebouw hormoon. De manier waarop u trainen en eten kan drastische gevolgen hebben voor de hoeveelheid testosteron uw lichaam produceert. Daarnaast zijn er een paar natuurlijke supplementen die kunnen ook het stimuleren van testosteron.

Stap 1

Zware squats en deadlifts aan uw weerstand trainingsprogramma toevoegen. Volgens de best verkochte fitness auteur Jeff Anderson, deze oefeningen zijn anabole triggers, waardoor het lichaam meer testosteron produceren.

Stap 2

Nemen in maar liefst 25 tot 30 procent van je calorieën uit vet. Nemen in zeer lage niveaus van vet remt vermogen van het lichaam naar product testosteron natuurlijk. In feite, heeft verhogen van uw inname van de gezonde enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten een directe invloed op hoeveel je lichaam, volgens Anderson maakt testosteron. Testosteron-opvoerende vetten bevatten olijf olie, eidooiers, pindakaas, avocado's en noten en zaden.

Stap 3

Probeer een proteïnedieet ontbering. Volgens de "Optimale Anabolics," produceert het lichaam meer testosteron in reactie op zware training wanneer er onvoldoende eiwit in de voeding. Testosteron levert een hypertrofische, of spier-gebouw, back-up systeem, waardoor spierherstel bij eiwit niet beschikbaar is. Om dit dieet te volgen, nemen in slechts 30 gram van hoge kwaliteit, snel-verteren eiwit (wei-eiwit) onmiddellijk na uw krachttraining. De rest van de dagen, moeten uw calorieën, opgesplitst in vijf of zes maaltijden, worden verdeeld tussen laag-glycemische koolhydraten (havermout, hele granen en zoete aardappelen) en gezonde vetten. Na drie weken van dit dieet, schakelaar terug naar een hoger-proteïne dieet (1 gram eiwit per pond lichaamsgewicht), toe te voegen een extra 20 tot 30 gram portie eiwitten voor het slapen.

Stap 4

Nemen 400 mg Longjack op een lege maag in de ochtend bij het ontwaken. Ook bekend als Tongkat ali of eurycoma longifolia, bleek dit Maleisische kruid te stimuleren van testosteron en beide sterkte te verhogen en spiermassa in opleiding individuen, volgens "Natuurlijke Anabolics" door fitness expert Jerry Brainum.

Stap 5

Nemen van 250 mg Forskolin, gestandaardiseerd aan 10 procent, twee keer per dag. Neemt u een dienst voor de opleiding en de andere met een maaltijd. Volgens de "Natuurlijke Anabolics," Forskolin daalde van lichaamsvet en verhoogde vrije testosteron niveaus in opleiding individuen in vergelijking met een placebo. Forskolin komt uit het kruid coleus forskohlii en is ook bekend als Forslean.


gerelateerde artikelen