Hoe te stoppen met het drinken van Cola

June 25

Hoe te stoppen met het drinken van Cola

Eerlijk zijn; Coca-Cola is niet een basisvoedsel groep noch hoeft verlossende voedingswaarde. Het is een combinatie van elementen--citroenzuur, suiker en cafeïne met sommige vruchtenextracten en karamel coloring--die uw tanden rotten, jitter uw zenuwen en zet je op de weg aan Type 2 diabetes, cardiovasculaire problemen en andere onaangename problemen. Cokes, met haar twee punch van suiker en cafeïne, opgevend vereist dezelfde vastberadenheid om te overleven van terugtrekking als een andere verslaving. En het garners baten van dezelfde aard.

Stap 1

Herkennen de tekenen van afhankelijkheid. Als u moet altijd cokes in de koelkast, een of meer Cokes dagelijks drinken of niet gaan voor twee dagen zonder kop voor de automaat, je bent verslaafd. Tenzij u instemt met dit feit, zult u nooit uw wens voor slechts één meer cokes overwonnen.

Stap 2

Controle de drang. Het vergeten van koude kalkoen. Bijhouden van uw inname voor een week en het halveren. Zodra de hoofdpijn begint te abate, snijd u uw inname weer door de helft. Zodra je naar beneden tot een één-a-dag gewoonte, beginnen tellen door de week totdat je door op een wasbordje per maand krijgen kunt.

Stap 3

Coke de verfrissing vervangen door meer voedzame of goedaardige items. Houd een doos van meloen kubussen of druiven in de koelkast te voeden de behoefte aan zoetigheid en zo goed hydrateren. Ijsthee uit een kruik van groene thee dat je elke ochtend brouwen drinkt. Drink gewoon water blijven gehydrateerd--cafeïne en suiker beide wateropname door het lichaam beïnvloeden. Vermijd het toevoegen van suiker aan thee; Probeer dan citroen of munt. Vragen om duidelijke ijsthee in restaurants.

Stap 4

Identificeer triggers die die reis naar de koelkast of frisdrank machine voor een cola starten en vervangen door een ander gedrag dat vestigt de aandacht op uw beslissing of, misschien, zet de remmen op het. Fiscale jezelf voor elke aankoop van Coke: push ups doen voor een cola te consumeren. Follow-up met beloningen: de kosten van niet in het wekelijkse aankopen in een pot en geniet van een diner op de Coca-Cola Co.

Stap 5

Bewust koolhydraten over de dag verdelen door gedeelten te beperken en het eten van vijf of zes kleine maaltijden in plaats van drie groten. Beginnen met een voedzaam ontbijt af te wenden de 10 uur hangen die vaak leidt tot de eerste cokes van de dag. Uw voedselconsumptie uitspreiden uit bloed-suiker niveaus en kunt minder openingen voor het hunkeren naar.

Waarschuwingen

  • Nooit vervanging van suiker met kunstmatige zoetstoffen in uw dieet. U wilt uw behoefte aan zoetheid verminderen, niet steunen met alternatieven.

Tips

  • Bezuinigen op de hoeveelheid cokes u verbruikt door de aankoop van kleinere "snack-size" blikjes. Controleer een lokale Oosterse kruidenierswinkel om te zien of het draagt de grootte van 6 oz. verkocht in Japan.
  • Uw doel moet niet alle suiker en cafeïne, alleen de toegevoegde suiker en cafeïne geboden door Coke te elimineren. Wapenen tegen deze vervangt door andere lege calorieën zoals gesuikerde dranken en meer koffie te verheffen uw niveaus van cafeïne.

gerelateerde artikelen