Citrusvruchten maakt Acne slechter?

December 20

Citrusvruchten maakt Acne slechter?

Hoewel het debat over het verband tussen voedsel en acne woedt op, zijn er steeds meer aanwijzingen dat sommige voedingsmiddelen, zoals citrusvruchten, bijdragen kunnen aan acne verbeteren of maken het erger. Citrusvruchten bevatten citroenen, sinaasappelen, grapefruit, clementines en kumquats. Deze vruchten bevatten veel essentiële voedingsstoffen, zoals vitamine C en fytonutriënten, die de huid gezond te houden. Er is echter ook een kans dat citrusvruchten leiden breakouts tot kunnen.

Hoe citrusvruchten kan Acne verergeren

Voedselallergie kunnen een rol spelen in volwassen acne, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Hebt u een voedselallergie voor citrusvruchten, is uw immuunsysteem reageert op een proteïne in citrusvruchten en reacties zoals netelroos veroorzaakt of jeuk. Als u een van deze symptomen ervaren hebt bij het eten van citrusvruchten, hebt u waarschijnlijk een allergie. U moet echter worden getest door een allergoloog te bevestigen van de diagnose. Bent u allergisch voor citrusvruchten en aankondiging van die uw huid slechter wordt na het eten van hen, proberen af te schaffen uit uw dieet om te zien als uw acne verbetert.

Hoe citrusvruchten Acne kunnen profiteren

Voedingsstoffen in citrusvruchten zoals bioflavonoïden, vezels, kalium en magnesium helpen bij het bestrijden van de ontstekingen in je lichaam. Ontsteking is een belangrijke speler in acne, met name de cystic soort gekenmerkt door grote puistjes met pus. Echter, een van de belangrijkste voedingsstoffen in citrusvruchten voor acne en huid gezondheid is vitamine C. Het is essentieel voor het bouwen van collageen en elastine, de belangrijkste bouwstenen van de huid. Vitamine C is ook een krachtig antioxidant, wat betekent dat het beschermt uw huid tegen de vrije radicalen die schade van de huid en verhoging ontsteking. Een kopje van ruwe, witte Florida grapefruit bevat 85 mg vitamine C, volgens de USDA National Nutrient Database. Dit is meer dan het bedrag van vitamine C niet-drachtige, niet-borstvoeding vrouwen moeten dagelijks, gebaseerd op de richtsnoeren van het kantoor van Dietary Supplements.

Nuttigen van citrusvruchten ter verbetering van de Acne

Vrouwen moeten verbruiken ten minste 75 mg vitamine C per dag en mannen moeten verbruiken ten minste 90 mg, volgens het kantoor van Dietary Supplements. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft u tussen 85 en 120 mg vitamine C. moet U kunt deze hoeveelheid vitamine C consumeren door het eten van een grote oranje van ieder ras, waarmee bijna 98 mg vitamine C, volgens de USDA National Nutrient Database. Maar vitamine C is een zeer onstabiele voedingsstof en de lagere vereiste bedragen niet volstaan te handhaven in huidweefsel, vitamine C volgens Nicholas Perricone, een dermatoloog en auteur van "De Acne recept." Hij raadt aan het nemen van een supplement vitamine C van 500 tot 1.000 mg dagelijks naast het krijgen van vitamine C van voedingsmiddelen zoals citrusvruchten. Raadpleeg uw arts alvorens eventuele aanvulling op het helpen bij het bestrijden van acne.

Voorzorg

Omdat citrusvruchten bieden voedingsstoffen die essentieel zijn voor uw gezondheid en huid, met name vitamine C, moet u hen niet elimineren uit je voeding te verbeteren van acne zonder op zoek naar advies van uw arts of een voedingsdeskundige. Vitamine C tekort kan leiden tot een aandoening bekend als scheurbuik. U zal moeten verhogen van uw inname van andere vitamine C-rijke levensmiddelen zoals aardbeien, rode paprika, broccoli en Kantaloepen.


gerelateerde artikelen