Wat zijn de voordelen van zoethout wortel poeder?

March 20

Zoethout ' root ' heeft een lange geschiedenis van gebruik in traditionele Chinese geneeskunde en andere medische systemen voor een breed scala van omstandigheden. Zoethout wortel poeder vindt u in de thee en capsules. U hebt ook de optie van het eten van de wortel geheel of het nemen van het in de vorm van tinctuur. De Universiteit van Maryland Medical Center, of UMMC, stelt het nemen van één tot vijf gram poeder dagelijks met warm water.

Lengte van gebruik

De Universiteit van Maryland Medical Center, of UMMC, waarschuwt tegen het nemen van elke vorm van zoethout voor meer dan een week. Overleg met een arts of andere gekwalificeerde arts uit de gezondheidszorg voor langere cursussen van behandeling. In het algemeen, moet u deze aanvulling niet gebruiken voor langer dan vier tot zes weken.

Spijsvertering gezondheid

Zoethout is waarschijnlijk het best bekend voor de voordelen voor de gezondheid van de spijsvertering. De Universiteit van Maryland Medical Center en MedlinePlus, opmerking een bepaald supplement dat bevat zoethout en andere bekende kruiden voor de spijsvertering, maagzuur zou kunnen helpen. Het supplement, Iberogast, heeft aangetoond dat het verminderen van brandend maagzuur en gerelateerde symptomen na het nemen van een mg drie keer per dag gedurende vier weken. De UMMC merkt ook het voordeel kan doen met maagzweren maar studies hebben gemengde resultaten opgeleverd. Positieve studies hebben vloeide voort uit zowel menselijke als dierlijke onderwerpen.

Andere traditionele toepassingen

Het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center legt uit tests gebleken dat zoethout heeft anti-bacteriële effecten. Enkele van de traditionele toepassingen omvatten zowel de actuele als de interne voorwaarden veroorzaakt door bacteriële infectie te behandelen. De UMMC merkt zoethout als een populaire behandeling voor respiratoire problemen zoals congestie, hoest en astma al onderzoek naar deze kwesties heeft gemengde resultaten opgeleverd. Volgens de MSKCC, de studies van geïsoleerde kankercellen en de dierlijke studies hebben getoond zoethout gevraagd apoptosis--een proces waar kanker cellen zelfvernietiging en de groei van borst- en prostaat kankercellen geremd. Topisch, zoethout misschien ook helpen huid voorwaarden zoals eczeem. Gorgelen met een mengsel van water en zoethout wortel is een populaire natuurlijke behandeling voor aften. Traditionele Chinese geneeskunde omvat vaak drop in brouwsels voor vrouwelijke vruchtbaarheid.

DGL zoethout

Een van de componenten in zoethout, glycyrrhizinezuur, is gekend om ernstige bijwerkingen veroorzaken. Veel producten bevatten geen deze compound, bekend als deglycyrrhizinated zoethout, of DGL, extract. Deze formulieren gebruiken in plaats daarvan, met name voor maag klachten.

Waarschuwingen

Doen niet gebruik zoethout als zwangere of borstvoeding of als u leveraandoeningen, nier aandoeningen, diabetes, hoge bloeddruk of hartproblemen. Mogelijk gevaarlijke reacties omvatten hoge bloeddruk, overtollige kalium niveaus, hoofdpijn, onregelmatige menstruatie, verminderde mannelijke libido, vochtretentie en vermoeidheid; Dit is geen uitputtende lijst. Potentieel kan communiceren met bloed Verdunnende medicijnen, oestrogeen, furosemide, digoxine, ACE-remmers, diuretica, steroïden, laxeermiddelen en MAO remmer medicijnen.


gerelateerde artikelen