De beste supplementen te nemen om geripte

November 2

De beste supplementen te nemen om geripte

Snijden calorieën en het verhogen van de oefening zijn twee belangrijke onderdelen in uw zoektocht om geripte. Een derde, maar soms verwarrend, element is vetverbrandende suppletie. Voor 20 jaar, zijn vetverbranders gekomen en gegaan, met een paar bedrijf verdienste in vetverbrandende onderzoek. Echter, de tijden zijn veranderd. Er zijn enkele effectieve vetverbranding supplementen op de markt vandaag.

Groene Thee Extract

Groene thee-extract, die in vele vetverbrandende producten wordt gevonden, bevat de catechin epigallocatechin gallate (EGCG). EGCG is verantwoordelijk voor de effecten van groene thee de vetverbranding. Volgens de uitgave van januari 2008 van Flex, groene thee verbrandt extract vet door remming van de afbraak van noradrenaline, een neurotransmitter die reguleert de vetverbranding. Dientengevolge, gelijk hogere noradrenaline niveaus hogere vetverbranding. Hoewel het drinken van groene thee is gunstig, spier en Fitness staten die aan te vullen met groene thee extract is beste, aangezien catechines efficiënter worden geabsorbeerd door het lichaam door middel van het extract. Groene thee bevat bovendien ook cafeïne, die de volgende top supplement is voor het krijgen gescheurd. Flex beveelt nemen 500 tot 1.000 mg groene thee extract drie keer per dag voor de maaltijd voor de beste resultaten.

Cafeïne

werelds favoriete legale drug helpt ook ongewenste lichaamsvet schuur. Hoewel cafeïne komt in vele verschillende vormen, zoals guarana en cafeïne watervrij (pil), het nog steeds verbrandt vet door het volgende mechanisme: het verbetert het verwijderen van vet uit cellen, die het mogelijk maakt om te worden verbrand voor de energie en het voorkomt dat wordt opgeslagen in vetcellen. Spier en Fitness verslagen Cafeïne verhoogt bovendien zowel kracht en vetverbranding tijdens het sporten. Inname van 100 tot 300 mg van cafeïne in de ochtend en een uur voor de training is het beste.

Forskolin

Volgens spier en Fitness, forskolin wordt gewonnen uit Coleus forskohlii en is aangetoond dat zij heilzaam zijn voor vergieten lichaamsvet en toenemende vrije testosteron. Het vermindert lichaamsvet door het starten van een reeks reacties die uiteindelijk leiden het stimuleren van enzym hormoon-gevoelige lipoproteïne lipase (HSL), die vet afbreekt en laat andere weefsels tot te gebruiken voor brandstof. Onderzoek heeft ook aangetoond dat mannen nemen forskolin verliezen meer lichaamsvet dan degenen die dat niet doen. Als u wilt profiteren van forskolin voordelen, Flex beveelt aan te vullen met 20 tot 50 mg twee of drie keer per dag voor de maaltijd.

Carnitine

Carnitine speelt een belangrijke rol in de vetverbranding en spier en Fitness benadrukt dat haar belangrijkste rol is voor het vervoer van vet uit de vetcellen vrijgegeven aan de mitochondriën, waar het wordt verbrand voor de energie. Bovendien, hebben studies aangetoond dat aan te vullen met carnitine niet alleen verhogingen spier cel receptoren voor testosteron, maar het verbetert ook vet verlies tijdens het koolhydraatarme dieet. Flex advocaten aan te vullen met 1 tot en met 3 g op de volgende belangrijke tijden: ontbijt, preworkout, postworkout en 's avonds.

Synephrine

Synephrine is afgeleid van de plant Citrus aurantium en is chemisch gelijk aan efedrine. In tegenstelling tot efedrine verhogen niet synephrine hartslag of bloeddruk terwijl het verheffen van het metabolisme. Bovendien, stelt spier en Fitness dat het verhoogt vetverbranding door stimulerende vetcellen te breken en release vet, die vervolgens voor brandstof is verbrand. Flex adviseert een dosering van 200 tot 600 mg van C. aurantium gestandaardiseerd voor 5 tot 20 mg synephrine twee of drie keer per dag voor de maaltijd.


gerelateerde artikelen