Hoe u kunt helpen Pass nierstenen

October 22

De meeste nierstenen vorm als gevolg van chemische stoffen die zijn neergelegd in de nieren en niet doorgegeven uit het lichaam door middel van plassen. Kristallen vormen en zich hechten aan de muur van de nier vooral wanneer urine zeer zuur en geconcentreerd is, volgens de Royal Infirmary van Edinburgh renale eenheid. Nierstenen kan worden gemaakt van diverse verschillende chemische stoffen zoals calciumoxalaat en urinezuur kristallen van struviet. Een scala aan natuurlijke producten kunnen nuttig zijn bij het oplossen en het passeren nierstenen; echter, uw gezondheid vakman te contacteren alvorens eventuele nieuwe behandelingen te gebruiken.

Stap 1

Gebruik appel cider azijn te helpen urine worden meer alkalisch, die nierstenen helpen kunnen te ontbinden, stelt "De pH Miracle." Vermindering van de zuurgraad van de urine kan helpen voorkomen dat stenen vormen.

Stap 2

Meng 1 tot 2 tbsp. appel cider azijn met 8 oz. water en drink tweemaal per dag tijdens een aanval om te helpen de stenen geven. Drink een glas van dit mengsel dagelijks daarna om te voorkomen dat aanvullende nierstenen vormen.

Stap 3

Drink voldoende water regelmatig, suggereert de Universiteit van Maryland Medical Center. De gemiddelde volwassene met een gewicht van 150 lbs. moet zes tot acht glazen water per dag, of 1/2 oz. water per pond lichaamsgewicht. Verblijf goed gehydrateerd houdt de urine verdund en de vorming van nierstenen kan voorkomen. Bovendien, wanneer de urine verdund is helpt bepaalde stenen gemakkelijker los.

Stap 4

Drink cranberry sap om te helpen passeren nierstenen. Volgens de Britse dagboek van urologie is consumeren veenbessen en cranberry sap een effectieve methode van de nieren te beschermen tegen de vorming van oxalaat nierstenen en het helpen van de bestaande stenen te ontbinden.

Stap 5

Meng een kopje hele, ongezoete cranberry sap met drie kopjes vers water en drinken gedurende de dag. Blijven drinken cranberry sap dagelijks te handhaven van gezonde nieren.

Stap 6

Neem de homeopathisch middel, Zuurbes om te helpen passeren nierstenen. Volgens de "Materia Medica en repertoire," kan Berberis worden steun het lichaam bij het passeren van nierstenen en het voorkomen van de vorming van nieuwe. Deze remedie is geïndiceerd voor scherpe pijn in de rug in de regio van de nieren die in de lies en tot de schouders stralen. Berberis kan ook zeer nuttig bij het oplossen van •Uraat stenen, die zijn gemaakt van urinezuur kristallen. Deze remedie is beschikbaar over-the-counter in natuurlijke voedingopslag en vanuit online homeopathische apotheken. Raadplegen met een gezondheid vakman of een homeopaat alvorens Berberis te gebruiken om ervoor te zorgen is de goed aangegeven remedie voor uw conditie.

Waarschuwingen

  • Bent u in het midden van een ernstige acute aanval van nierstenen, kunnen appel cider azijn verergeren uw conditie. Als pijn toenemen na het drinken van de azijn, bel uw gezondheid vakman.

Tips

  • De bovenstaande behandelingen kunnen alles worden gelijktijdig worden gebruikt; echter niet gebruik ze allemaal op hetzelfde moment, afstand behandelingen gedurende de dag.
  • Gebruik alleen Berberis onder toezicht van uw gezondheid vakman.

Wat die u nodig hebt

  • Apple cider azijn
  • Zoet water
  • Cranberry sap
  • Homeopathische Zuurbes

gerelateerde artikelen