Gezonde hoeveelheid calorieën Per dag om geripte

August 14

Gezonde hoeveelheid calorieën Per dag om geripte

Vaak krijgen gescheurd met zich meebrengt een zware training plan met de doelstellingen van de dropping van lichaamsvet en het bereiken van spier. Hoe vaak u uit te werken zal bepalen hoeveel calorieën je nodig hebt om te eten. De American College of Sports Medicine raadt vrouwen eten nooit minder dan 1200 calorieën per dag en mannen eten nooit minder dan 1.800.

Calorieën Per pond lichaamsgewicht

Om te bepalen hoeveel calorieën je eten moet om geripte, door uw calorie-inname te baseren op uw training schema en uw gewicht. Als u sedentaire bent, MedlinePlus adviseert 10 calorieën per pond lichaamsgewicht eten. Als u licht actief bent, moet je 13 eten. Als u matig actief bent, moet je 15 eten. En, bent u krachtig actief op een regelmatige basis, u 18 calorieën per pond moet eten. Deze nummers zijn bedoeld als een gids voor u om uw gewicht te handhaven.

Calorie-inname voor Weight Loss

Meestal krijgen gescheurd betekent afwerpende lichaamsvet. Als het verliezen van lichaamsvet is je doel, dan zul je om gewicht te verliezen op hetzelfde moment. Gewichtsverlies treedt op wanneer er een calorie-tekort. Neem uw onderhoud aantal calorieën en aftrekken van 500 man per dag. Hierdoor kan een tekort van 3500 calorieën voor de week, die op een pond neerkomt. Zorg ervoor dat uw calorie-inname niet onder 1.200 voor vrouwtjes of 1800 voor mannen.

Calorie-inname voor massa

Als u reeds een gewenste lichaamsvet percentage maar je voor spier massa in plaats daarvan, gaat dan u wellicht gewichtstoename en aan te vullen uw intense hijs schema met de juiste hoeveelheid calorieën, branden administratieve verwerking van de calorieën je tijdens uw training. Hebt u een zware werk dag, voeg toe tot 500 tot 1.000 calorieën aan uw dieet voor een gewichtstoename van één tot twee pond per week.

Voorbeeld

Als voorbeeld, laten we zeggen dat je bent een 30-jarige man die 200 pond weegt. Als u vijf dagen per week, matig uitwerken, dan moet u 15 keer uw lichaamsgewicht, oftewel 3000 calorieën per dag eten. Om te krijgen gescheurd, moet u mogelijk neerzetten van verschillende punten van de vetpercentage van het lichaam en sommige ponden schuur terwijl u spier bouwen massa. Op dagen waar je tillen van zware gewichten en hebben een zware training, houd uw 3000 calorieën eten, aangezien u mogelijk hebt gebrand tussen 500 en 1000 calorieën op de sportschool. Op dagen dat je meer bent laks, u kunt knippen uw calorie-inname tot 2.000 calorieën, administratieve verwerking van een 1.000 calorie-tekort, evenaren een twee pond gewichtsverlies per week.


gerelateerde artikelen