Natuurlijke producten om onder de ogen donkere kringen

November 26

Natuurlijke producten om onder de ogen donkere kringen

Overzicht

Onder de ogen donkere kringen worden gekenmerkt door de bundeling van bloed onder uw ogen, en ze kunnen worden veroorzaakt door genetica of te weinig slaap. Deze voorwaarde kan erger worden als je ouder wordt, als de huid onder je ogen begint te dun en verliezen van collageen, waardoor bloedvaten meer uitgesproken, rapporteert Smart Skin Care.nl. Bepaalde natuurlijke producten kunnen helpen verminderen van de verschijning van de donkere kringen door versterking van de bloedvaten en het kappen van de zwelling.

Vitamine K

Natuurlijke producten om onder de ogen donkere kringen

Vitamine K helpt het lichaam in de stolling van bloed, en wanneer u het toepast topisch, deze vitamine kan helpen verminderen de ernst van je donkere kringen, zegt Smart Skin Care. Vitamine K bevordert vernieuwing van de cel van de huid en de genezing en het vermindert ook kneuzingen en tekenen van huidontsteking, zegt MedlinePlus. Toepassing over-the-counter crèmes met vitamine K twee keer per dag te helpen verminderen het uiterlijk van je donkere kringen. Het is veilig voor de meeste mensen gebruiken zonder bijwerkingen. Deze vitamine kan echter interactie met medicijnen en andere supplementen, dus contact op met uw arts voordat u het gebruikt.

Grape Seed

Natuurlijke producten om onder de ogen donkere kringen

Grape seed is een extract van de plant met veel voeding en antioxiderende eigenschappen die kunnen helpen versterken van zwakke bloedvaten of capillairen. Dit kan het uiterlijk van je donkere kringen verbeteren door het kappen van op bloed bundelen, zegt Smart Skin Care. De Universiteit van Maryland Medical Center zegt dat naast haar vermogen te versterken van de aderen en verminderen zwelling, het antioxiderende eigenschappen in druif zaad ook bestrijden de vrije radicalen die leiden tot de tekenen van huidveroudering helpen kunnen, met inbegrip van donkere kringen. Het kan worden genomen in de vorm van een supplement of gekocht in een vloeibaar extract en toegepast topisch. Druif zaad kan interageren met voorschrift bloed verdunners; Raadpleeg een arts over het gebruik van dit extract.

Paardekastanje

Wilde kastanje is een andere plant extract dat kan versterken de aderen onder je ogen en de huid duisternis, verminderen zegt Smart Skin Care. Het helpt om de verhoging van de omloop, die bevordert een gezonde doorbloeding in uw hele lichaam en snit waas voort bundelen, holistische Online zegt. Dit extract ook fungeert als een anti-inflammatoire agent en kan verminderen de zwelling vaak geassocieerd met donkere kringen. Het typisch wordt verbruikt door het brouwen van een thee van de gedroogde bladeren, en u kunt het ook zoeken in de vorm van een gel voor actuele toepassing. Iedereen die is zwanger, borstvoeding of wie heeft lever-of nierziekte wilde kastanje niet te gebruiken. Het kan ook allergische reacties veroorzaken of verergeren omloop aandoeningen. Dit kruid te bespreken met uw arts voordat u het gebruikt.


gerelateerde artikelen