Oorzaken van ochtend misselijkheid

November 14

Oorzaken van ochtend misselijkheid

Ochtend misselijkheid wordt weergegeven bij het ontwaken, of het zal u uit uw slaap wakker met een gevoel van onbehagen in je maag. Soms misselijkheid zal leiden tot braken, maar dit is niet altijd het geval. Er zijn vele gezondheidsvoorschriften die show van ochtend misselijkheid als een van hun symptomen. Misselijkheid is iets dat onwillekeurig gebeurt, en het is een actie die geregeld door het centrale zenuwstelsel. Tijdens de eerste maanden van de zwangerschap voelen meer dan 50 procent van de vrouwen misselijk in de ochtend.

Zwangerschap

Afgezien van gemiste perioden is een ander gemeenschappelijk symptoom van de zwangerschap misselijkheid in de ochtenduren of "morning sickness". Ochtend misselijkheid terwijl zwanger treedt vaak op wanneer het lichaam meer hormonen tijdens de eerste maanden na de bevruchting produceert.

Chemotherapie en radiotherapie

Ochtend misselijkheid vaak optreedt bij chemotherapie of straling therapie patiënten en komt vaker voor als de patiënt een vrouw is, onder de leeftijd van 50 jaar is, beweging ziekte in het verleden is verstopt heeft, heeft een verstoring van de vloeistoffen in het lichaam, heeft te lijden van angst of nierziekte heeft. Misselijkheid kunt beginnen van 24 uur na de chemotherapie of op elk moment vóór de 24 uur. Misselijkheid treedt soms op na 24 uur.

Hersenschudding

Soms wanneer een persoon een hersenletsel zoals een hersenschudding lijdt kunnen zij vertonen tekenen van misselijkheid. Een ander symptoom van een hersenschudding kunnen een hoofdpijn, die ook leiden misselijkheid tot kan, zegt het National Center for letselpreventie en controle. Een hersenschudding kan leiden tot wanneer het hoofd met een hard voorwerp wordt geraakt. Soms een hersenschudding manifesteert als gevolg van een auto-ongeluk of sport blessure.

Hoofdpijn

Hoofdpijn kunnen zijn gemeenschappelijk met volwassenen en mild of ernstig. Een hoofdpijn kan komen en gaan en terug, en een hoofdpijn kan hangen voor een week of meer. Een hoofdpijn kan optreden zonder de betrokkenheid van eventuele onderliggende gezondheidstoestand of een hoofdpijn kan optreden als gevolg van een hoogte in temperatuur, een infectie, hoge bloeddruk of sommige andere gezondheid-stoornis. Misselijkheid is slechts een symptoom van een hoofdpijn, volgens de National Institute of Neurological Disorders en beroerte.

Voedselvergiftiging

Salmonella zal een direct effect hebben op het darmkanaal. Aangezien een symptoom van misselijkheid, wat gebruikelijk met voedselvergiftiging, er voorkomen kan op elk gewenst moment na het eten van besmet voedsel, kan misselijkheid optreden tijdens de ochtenduren.

Acute diarree

Een ernstig geval van diarree wordt vaak veroorzaakt door een infectie of een reactie op bepaalde medicijnen. Hoewel het belangrijkste symptoom van acute diarree is vaak afschaffing van waterige ontlasting, meldt misselijkheid is vaak een ander symptoom, de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse.

Galstenen

Galstenen zijn een beetje steen-achtige formaties, die verschijnen in de galblaas en maken van pijn en soms een blokkade in de galwegen. Volgens de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse is ochtend misselijkheid een van de symptomen van galstenen.


gerelateerde artikelen