Marshmallow Root thee voor veelvuldig urineren

July 11

Marshmallow Root thee voor veelvuldig urineren

Vaak moeten plassen, of een plotselinge intens verlangen, om te plassen is vaak een symptoom van een urineweginfectie of UTI, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Marshmallow wortel thee kan zinvol zijn bij het verminderen van de noodzaak om te urineren vaak als het probleem het resultaat van een UTI is. Veelvuldig urineren, echter mogelijk het resultaat van een onderliggende aandoening, zoals diabetes, een uitgestrekt probleem, beroerte of één van de vele andere ernstige aandoeningen, dus Raadpleeg uw arts als de symptomen aanhouden of hebt u aanvullende symptomen.

Marshmallow Root

Marshmallow wortel of heemst, bevat planteslijmen, die belast met het kruid van invloed op de urinewegen worden kunnen, volgens de "PDR voor kruidengeneesmiddelen." Het kruid bevat ook pectine, vetzuren, lecithine, sacharose en andere bestanddelen. Marshmallow ' root ' heeft een anti-inflammatoire en anti-irriterend effect op slijmvliezen, waaronder de blaas en de urinewegen.

Potentiële voordelen

Als u een UTI hebt, kan blaasontsteking verminderen de hoeveelheid urine die uw blaas comfortabel bezit, waardoor het voelt alsof je moet plassen vaak. Marshmallow wortel thee drinken kan blaasontsteking verminderen en kalmeren van geïrriteerde urinewegen membranen, volgens de "PDR." Studies bevestigen dit voordeel, echter, ontbreken.

Methode

De "Gale Encyclopedia of Alternative Medicine" suggereert marshmallow wortel afkooksel, die gewoon een gekookte thee is maken. Voeg 2 tsp. van gehakte marshmallow root aan 1 kop van water in een pan en breng aan de kook. Sudderen gedurende 15 minuten en laat de vloeistof afkoelen voordat het uitpersen. Drink een kopje tot drie maal per dag.

Overwegingen

Marshmallow wortel kan invloed hebben op de bloedsuikerspiegel en interfereren met drugs gebruikt voor de behandeling van diabetes en andere aandoeningen van de bloedsuikerspiegel. Anders dan dat meldt de "Gale Encyclopedia" dat er geen extra nadelige effecten, hoewel dat wijten zijn, gedeeltelijk aan een gebrek aan wetenschappelijk onderzoek te kan. Marshmallow wortel is waarschijnlijk veilig in lage doseringen voor kinderen, maar Raadpleeg uw arts, enkel om te zijn aan de veilige kant, alvorens dit kruidenmiddel te geven aan een kind. Marshmallow wortel thee kan niet zinvol zijn in het behandelen van veelvuldig urineren, dat uit andere medische aandoeningen voortvloeit. Praat met uw arts over uw symptomen voordat het zelf behandelen met kruiden remedies.


gerelateerde artikelen