Calorieën in een kleine York Peppermint Patty

June 5

Pepermunt pasteitjes zijn chocolade bedekte pepermunt-smaak gebak. Ze werden voor het eerst geproduceerd in York, Pennsylvania, in 1940, verankering van de oorspronkelijke naam van York Peppermint pasteitjes. Cadbury Schweppes nam later in de populaire candy, die nu wordt geproduceerd door Hershey's.

Calorieën

Een regelmatige Pepermunt Pattie is 1.4 oz. De mini Pepermunt Pattie is.4 oz en bevat 50 calorieën, 1 gram vet, 11 totale koolhydraten en 9 suikers, maar geen eiwit of cholesterol.

Regelmatige

Er is een belangrijke calorie-verschil tussen een mini Pepermunt Pattie en een normale grootte. Een regelmatige Pepermunt Pattie bevat 140 calorieën, 3 g vet, 31 totale koolhydraten, 25 suikers en 1 g eiwit.

Suikervrij

Pepermunt pasteitjes zijn beschikbaar in een suikervrij mini versie. Hoewel u in suiker inname opslaat, opslaan niet u calorieën door het eten van een suikervrij in plaats van een gewone mini. Een mini suikervrij Pepermunt Pattie heeft 51 calorieën, 1.3 g vet, 9.3 totale koolhydraten, geen suikers en minder dan 1 gram eiwit.


gerelateerde artikelen