Lijst van gezonde voeding en Snacks

June 11

Overzicht

Volgens de Universiteit van Florida was je moeder verkeerd toen zij zei snacking zou ruïneren uw eetlust. In feite, kan eten van een gezonde snack een paar uur voor een maaltijd daadwerkelijk verhogen uw eetlust. Het is ook een mythe dat snacking middelen gewichtstoename. Gezonde snacks helpen reguleren van de bloeddruk, houden van uw energie-niveau zelfs gedurende de dag. Wanneer snoepen, is het altijd een goed idee te houden met gezonde, geheel voedsel, zoals vruchten, groenten of hele korrels in plaats van chips, cookies of andere zoete, vette snacks.

Fruit

Vrucht is de keuze van een natuurlijke gezonde snack, en ook dat is handig en zeer draagbaar. U kunt eten een verscheidenheid van manieren, in een verscheidenheid van vormen, zoals vers fruit, gedroogd fruit, vruchtensap of vrucht puree (net als appelmoes). Populaire vruchten zijn appels, sinaasappels, peren, bananen, ananas, mango, aardbeien, bramen en perziken. Probeer voor snack ideeën, appels gedipt in pindakaas of een handvol bessen in een yoghurt smoothie. Spullen van druiven met hele amandelen en toss met gedroogde vruchten te maken een trail mix met een verscheidenheid van texturen.

Groenten

Rauwe groenten zijn net zo gezond en handig als vers fruit. Voorbeelden van worteltjes, BLEEKSELDERIJ stokken, plakjes komkommer, broccoli roosjes, erwt peulen, module bonen en paprika reepjes. Voor gezonde snack ideeën, proberen allerlei groenten segmenten in hummus dompelen. Toss verscheidene verscheidenheden van gesneden groenten met uw favoriete gezonde dressing. Laag rauwe groenten op spiesjes om groenten kabobs of groenten te eten in een wrap of pita grill.

Volle granen

Hele korrels een re een gezonde powerhouse. De U.S. Department of Agriculture raadt 3 ounces volkoren producten per dag eten. De American Heart Association adviseert volkorengranen als onderdeel van een hart-gezond dieet. Ze worden geladen met vezels en voedingsstoffen. Snack op volkoren granen of granen balken laag in suiker. Maken van bruine rijst ballen die je kunt pop in je mond voor onderweg. Een portie staal gesneden havermout heb. Maak een salade met bruine rijst, honing en gesneden fruit.

Bonen en noten

Bonen en noten zijn ook hart gezond. Naast het wordt geladen met vezel, zijn ze ook rijk aan eiwitten, ijzer en vitamines. Noten zijn rijk aan hart-gezond mono- en meervoudig onverzadigde oliën. Voor snack ideeën, kunt u het puree, gekookte bonen gespreid door volkoren pita segmenten. Bean gebaseerde hummus voor verse groenten maken Een handjevol ongezouten cashewnoten, amandelen of pinda's eten. Gooi wat gedroogde bonen en noten samen om een eiwitrijk snack mix. Verspreid enkele pindakaas op volkoren brood.


gerelateerde artikelen