How to Learn Kenpo Karate thuis

September 25

How to Learn Kenpo Karate thuis

Kenpo karate komt uit Japan, of uit China door Japan--afhankelijk van welke deskundige u vragen. Mensen het erover eens dat het gepasseerd Hawaii op zijn weg naar de Verenigde Staten en dat Edmund Parker, Amerikaans martial arts-deskundige, kenpo karate ontwikkeld. Een mix van verschillende technieken gevormd in een smeltkroes van culturen, kan worden beschouwd het eerste American martial art. Er is geen substituut voor live instructie van een gekwalificeerde leraar, maar degenen die niet in de buurt van een school kenpo wonen kunnen beginnen thuis leren van DVD's.

Stap 1

Kiezen welke van de twee hoofdtakken van kenpo u wenst te studeren: Tracy of Parker. Beide zijn even effectief. Als gevolg van auteursrechtelijke kwesties, echter vindt u gratis informatie beschikbaar over de Parker-tak.

Stap 2

Bestel een opleidingsvideo voor gele gordel van een online detailhandelaar van de DVD. Er zijn verschillende om uit te kiezen, maar de meeste gelden dezelfde technieken en kata.

Stap 3

Opzij ongeveer 100 vierkante voet van opleiding ruimte instellen In tegenstelling tot vele andere kunsten is het mogelijk om de praktijk kenpo in een relatief klein gebied.

Stap 4

Focus op een techniek op een moment. Kenpo riem niveau leerplannen bestaan uit een reeks van zelfverdediging technieken. Die techniek oefenen totdat u het effectief doen kunt zonder raadpleging van de DVD.

Stap 5

Check online voor advies en nader. Kenponet, San Jose Kenpo en Kenpo Talk zijn alle forums bezocht door kenpo stylisten. Veel kenpo senioren, vooral Larry Tatum, video tips beschikbaar maken op hun homepages en video-sharing websites.

Stap 6

Blik consequent voor live instructie. Als u een klasse niet kunt in uw omgeving vinden, kijk voor seminars en workshops bij te wonen.


gerelateerde artikelen