Wat zijn de tekenen en symptomen van Sunstroke bij kinderen?

March 28

Wat zijn de tekenen en symptomen van Sunstroke bij kinderen?

Kinderen oververhitten gemakkelijker dan volwassenen doen. De American Academy of Pediatrics zegt kinderen warmte 20 tot 25 procent meer voor hun gewicht tijdens de oefening dan volwassenen doen. Sunstroke--zonnesteek--een afkorting is een medische noodsituatie. Als u zonnesteek vermoedt, Bel 9-1-1, of uw kind aan de dichtstbijzijnde emergency center onmiddellijk nemen.

Waarschuwingssignalen

Voordat uw kind tot het punt van sunstroke oververhit, zal hij vertonen tekenen van uitputting van de hitte. Hij kan zwaar, terwijl zijn huid koud en klam voelt worden zweten. Hij kan zwak, moe, duizelig of misselijk voelen en hebben spierkrampen of een snelle hartslag. Als zijn temperatuur--genomen rectally, indien mogelijk--103.1 graden Fahrenheit of hoger, je kind aan uitputting van de hitte lijdt.

Symptomen

Als uw kind niet afkoelen doet, zal zijn toestand vooruitgang zonnesteek, die kan organen beschadigen en fataal. De symptomen kunnen omvatten een koorts van 104 graden F of hoger, gebrek aan zweet, ernstige hoofdpijn, duizeligheid, verwarring, gespoeld huid, spierzwakte of krampen, misselijkheid, braken, snelle ademhaling, snelle hartslag en vangsten. Alle symptomen kunnen niet aanwezig zijn.

Wat te doen

Als u vermoedt dat uw kind heeft zonnesteek dat, beginnen koeling hem terwijl emergency responders zijn op hun weg. Krijg hem in een kamer met airconditioning of in de voorzijde een fan. Indien mogelijk, zijn kleding uittrekken en krijgen hem in een koel bad, of hem nat met een tuinslang, maar laat hem drinken niet. In zijn veranderde staat, kon hij vocht in zijn longen inhaleren.


gerelateerde artikelen