Symptomen van dubbele punt zuivering

May 7

Symptomen van dubbele punt zuivering

Dubbelpunt reinigende producten beweren te bevorderen gerestaureerde energieniveaus, regelmatige stoelgang te herstellen en je lichaam ontdoen van schadelijke toxines. Volgens de Mayo Clinic zeggen de critici van de dubbelpunt is vaak onnodig en kan veroorzaken meer kwaad dan goed. De Mayo Clinic staat ook dat de meeste artsen niet aanbevolen de dubbelpunt voor detoxificatie. MSNBC heeft gemeld dat deskundigen waarschuwen voor gevaren van dubbele punt zuivering producten.

Diarree en obstipatie

Diarree en obstipatie vaak vergezeld gaan van symptomen van dubbele punt zuivering. Terwijl het tegenovergestelde van elke andere, één of beide kan optreden. Dubbele punt reinigingsmiddel bevatten vaak laxeermiddel-achtige ingrediënten en ieders lichaam zal reageren verschillend op deze soorten ingrediënten. Gevoeligheid voor deze laxerende-achtige ingrediënten kan leiden tot diarree. Aan de andere kant, als je hebt diarree gehad voor een langere periode van tijd, zal het lichaam hebben niets te elimineren, wat resulteert in constipatie voor een periode van tijd. Anderen die eens regelmatig kunnen constipatie van de verandering in dieet ervaren.

Hoofdpijn en misselijkheid

Tijdens het uitvoeren van een dubbele punt schoonmaken, treden hoofdpijn en misselijkheid. Onze lichamen vaak gewend aan het hebben van bepaalde stimulerende middelen zoals cafeïne of nicotine. Wanneer deze stimulerende middelen kunnen niet blijven in het lichaam die lang genoeg is, kan het resulteren in hoofdpijn en misselijkheid. Een andere veelvoorkomende oorzaak van hoofdpijn en misselijkheid is dat sommige dubbele punt reinigingsmiddel vereisen een speciaal dieet waardoor niet het lichaam de juiste hoeveelheid voedsel die nodig zijn voor de energie.

Uitdroging en voedingsstoffen tekort

Dubbele punt zuivering kan vaak leiden tot uitdroging vanwege de constante eliminatie, waardoor het lichaam te verliezen van water. Hoewel het belangrijk om voldoende te drinken van water elke dag, bewijst dit vooral het geval tijdens het uitvoeren van een methode van detoxificatie. Als gevolg van dieet-beperkingen die gepaard gaan met de meeste dubbele punt reinigingsmiddel, kunnen ons lichaam ook worden voedingsstoffen tekort en veroorzaken spier verdeling. Steeds voedingsstoffen tekort kan leiden tot het lichaam zwak en voor de bestrijding van ontstekingen en infecties volgens Lona Sandon, woordvoerder en diëtist voor de American Dietetic Association.

Medicatie interferentie

Dubbele punt zuivering kan ook interfereren met medicijnen die bepaalde gebruikers kunnen nemen. Geboortebeperking, bijvoorbeeld, die normaal gesproken één keer per dag wordt genomen, moet blijven in een vrouw systeem lang genoeg voor maximale effectiviteit. Vele geboortebeperking inzetstukken waarschuwen zelfs dat als een vrouw heeft van diarree, braken of op bepaalde antibiotica, een back-up methode van anticonceptie moet worden gebruikt als deze voorwaarden kunnen het minimaliseren van de effectiviteit van de medicatie. Als het uitvoeren van een dubbele punt schoonmaken, overleg met uw arts of apotheker om te zien of er kan mogelijke storing met alle medicijnen die u kan nemen.


gerelateerde artikelen