Hoe te gebruiken exfoliërende handschoenen

October 14

Afschilfering verwijdert dode cellen van het huidoppervlak om zijn uiterlijk te verbeteren en verstopte poriën en acne te voorkomen. Het kan ook helpen bestrijden van de tekenen van veroudering door het verwijderen van saai en beschadigde huid en stimuleren de groei van nieuwe, gezonde huid. Exfoliërende handschoenen zijn ontworpen voor gebruik met of zonder exfoliant scrubs, en de meeste kunnen worden gebruikt op elk deel van uw lichaam. Ze zijn vooral gunstig voor het scrubben van de poten en andere grote gebieden waar met een kleine spons mogelijk te tijdrovend en scrubs te duur kunnen zijn.

Stap 1

Hoe te gebruiken exfoliërende handschoenen

Het kiezen van handschoenen die zijn licht van gewicht en uw handen comfortabel passen. Vermijd zeer ruwe handschoenen, omdat deze uw huid beschadigen kunnen. Probeer op het scrubben handschoenen vóór de aankoop om ervoor te zorgen dat zij behoorlijk passen.

Stap 2

Hoe te gebruiken exfoliërende handschoenen

Natte de handschoenen en uw huid met warm water. Toepassen een paar druppels vloeibare zeep of exfoliant scrub direct op de handschoenen of op uw huid. Desgewenst vormen een schuim meer water toevoegen.

Stap 3

Hoe te gebruiken exfoliërende handschoenen

Massage van uw huid met behulp van zachte druk. Beweeg de handschoenen over uw huid in kleine, cirkelvormige bewegingen. Gebruik geen exfoliërende handschoenen op gevoelige gebieden, zoals in de buurt van de ogen. Als u ervaring eventuele roodheid, stekende, brandende of pijn, stopt met behulp van de handschoenen en wacht voor je huid te herstellen voordat u probeert te exfoliëren opnieuw.

Stap 4

Hoe te gebruiken exfoliërende handschoenen

Spoel de handschoenen vaak terwijl exfoliërende om weg te wassen dode huidcellen of ander vuil. Meer zeep of exfoliant desgewenst toevoegen.

Stap 5

Hoe te gebruiken exfoliërende handschoenen

Hydrateren binnen drie minuten van scrubben en afspoelen. Exfoliërende uw huid kan verhogen droge en geïrriteerde. Hydraterende crèmes of lotions zal water vergrendelen uw huid kalmeren de irritatie en voorkomen dat droogte of jeuk.

Stap 6

Hoe te gebruiken exfoliërende handschoenen

Schoon en droog je handschoenen per de zorg instructies op de verpakking. Sommige handschoenen zijn geschikt voor machine wassen, terwijl anderen moeten hand gewassen en opgehangen om te drogen.

Waarschuwingen

  • Omdat afschilfering de bovenste laag van je huid verwijdert, maakt het je gevoeliger voor zonnebrand en zon schade. Een zonnebrandcrème telkens als je naar buiten.
  • Bewaar uw natte handschoenen niet. Hierdoor stimuleert de groei van bacteriën en schimmels en verhoogt het risico van het ontwikkelen van een infectie.

Tips

  • Exfoliëren slechts een of twee keer per week. Met behulp van uw handschoenen vaker te scrubben of te veel druk uit te oefenen tijdens afschilfering kan aanzienlijke huidirritatie veroorzaken en verergeren van acne en andere huidaandoeningen, volgens de American Academy of Dermatology.

Wat die u nodig hebt

  • Exfoliant scrub (optioneel)
  • Vochtinbrengende crème

gerelateerde artikelen