Voordelen & bijwerkingen van paardestaart Extract

October 29

Voordelen & bijwerkingen van paardestaart Extract

Paardestaart, een familielid van de varens, is een vaste plant kruid waarvan familieleden de bossen meer dan 270 miljoen jaar geleden bevolkt. Hedendaagse paardestaart is gebruikt voor geneeskrachtige doeleinden voor honderden jaren, die teruggaat tot de oude Romeinen en Grieken. Zijn wetenschappelijke naam, Paardenstaart arvense, is afgeleid van de Latijnse woorden equus betekenis "horse" en "seta" betekenis borstelharen. Door de jaren heen, is paardestaart gebruikt voor de behandeling van wonden, infecties, spijsverteringsstoornissen en neusbloedingen. Op dit moment wordt het meestal gebruikt als een diureticum en voor de behandeling van osteoporose, de nieren en de blaas problemen.

Uiterlijk en formulieren

Voordelen & bijwerkingen van paardestaart Extract

Paardestaart is ook bekend onder andere namen, met inbegrip van Flessenwisser, paddock pijpen, toadpipe en pewterwort. Het heeft geen bloemen of verlaat en groeit in twee etappes, eerst het produceren van een asperge-achtige stengel die vult met de borstelige stengels die voor medicinaal gebruik geoogst zijn. Paardestaart heeft een reedy buitenkant en bevat een hoog gehalte aan siliciumdioxide, waardoor het een effectieve natuurlijke schurend. Engels zuivelsector maids gebruikt om hun emmers melk schuren. Er zijn 20 soorten paardestaart, maar slechts één wordt gebruikt voor medicinale. Paardestaart extract is als een poeder, tabletten, capsules en tinctuur beschikbaar. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt het gebruik van één tot vier ml van een 1:5 tinctuur drie maal per dag of 300 mg van gestandaardiseerde extract drie keer per dag. Het kan ook worden genomen in een thee of gebruikt in een kompres.

Voordelen

Voordelen & bijwerkingen van paardestaart Extract

Paardestaart bevat kalium, aluminium en mangaan, samen met 15 verschillende bioflavenoids die AltMD beschouwt als verantwoordelijk voor de sterke diureticum eigenschappen. De silica in paardestaart kan zinvol zijn bij de behandeling van osteoporose, maar meer studies nodig zijn. Paardestaart wordt ook gebruikt voor de behandeling van waterberging, urineweginfecties, nierstenen, zware menstruatie en broze nagels. Paardestaart thee kan worden gebruikt in een kompres voor jeukende huiduitslag, zoals eczeem.

Bijwerkingen

Voordelen & bijwerkingen van paardestaart Extract

Paardestaart wordt niet aanbevolen voor gebruik op lange termijn. De bijwerkingen op korte termijn gebruik van paardestaart gekoppeld zijn meestal mild en maagklachten, diarree en grotere plassen omvatten. Enkele gevallen van schade aan de zenuwen hebben voorgedaan, de symptomen wordt verwarring, visuele stoornissen, moeilijk lopen en geheugenverlies. U kunt het ontwikkelen van een allergische reactie op paardestaart en de symptomen zijn onder meer huiduitslag, piepende ademhaling, moeilijk slikken en zwelling van het gezicht. Stoppen met paardestaart onmiddellijk het gebruik als er geen tekenen van een allergie optreden.

Veiligheidskwesties

Voordelen & bijwerkingen van paardestaart Extract

Er zijn enkele ernstige veiligheidsproblemen betreffende het gebruik van paardestaart en de FDA weergegeven als een kruid van ongedefinieerde veiligheid. Er absoluut zeker van dat zijn u het nemen van de juiste soorten paardestaart, omdat de soort Lidrus giftig is. Paardestaart bevat nicotine en is giftig voor kinderen, dus het moet alleen worden genomen door volwassenen; vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven moeten niet paardestaart. Als goed niet vervaardigd, kan paardestaart extract bevatten een enzym dat thiamine en veroorzaken permanente leverschade vernietigt. Het moet alleen onder medisch toezicht worden gebruikt als u andere diureticum medicatie te nemen.


gerelateerde artikelen