Dress-Up kostuums voor kinderen

November 15

Dress-Up kostuums voor kinderen

Kinderen deelnemen aan pretend spelen natuurlijk, zowel zelfstandig als met hun leeftijdgenoten. Dit soort creatieve spel bevordert uw kind taalvaardigheden, dacht dat processen, sociale vaardigheden en inzicht in verschillende omstandigheden. Uitzoeken hoe te monteren van dress-up kostuums voor pretend play en bewaar ze houdt het afspeelgebied georganiseerd en boeiende voor je kleintje.

Doel

Uw kind kan deelnemen aan pretend play zonder kostuums, maar de kleren maken meer spannende spelen voor kinderen. Kostuums kun je kleintje uit verveling zoals ze speelt. Een kostuum helpt uw weinig één krijgen in karakter, of ze pretendeert te zijn van haar favoriete super held of een arts. De kostuums kunnen ook helpen uw kind haar talenkennis verder te ontwikkelen. Wanneer je een cowboy outfit brengen, leert ze namen voor de delen van het kostuum dat ze nog nooit gehoord, zoals chaps of vest.

Bronnen

Dress-up kostuums zijn vaak verkrijgbaar bij speelgoedwinkels jaar door, maar ze kunnen kosten een heleboel geld voor soms stukken van lage kwaliteit. Net na Halloween vindt u een scala aan overgebleven kostuums tegen een gereduceerde prijs. Stock-up op dress-up kleding op dat moment voor het jarenlange plezier. Een andere goedkope optie is om te winkelen rond het huis voor kleding en rekwisieten. Uw kind krijgt een waiter's kostuum uit die oude werk overhemd, stropdas en keuken schort. Haar gele regenjas verdubbelt als een brandweerman-jas.

Rekwisieten

Rekwisieten toevoegen aan het gedeelte van de kleding van de kinderen dress-up kostuums. Een oude witte jas werkt als een dokter kostuum, maar een stethoscoop of chirurgisch masker toevoegen vertrekt van de outfit. Items uit rond het huis werken vaak als rekwisieten. Bijvoorbeeld, toevoegen oud keukengerei die u niet meer gebruikt aan uw kind chef-kok kostuum. Uw oude tas maakt uw kind zakenvrouw outfit compleet. De dollaropslag is een ander goedkope bron voor kostuum rekwisieten. U vindt vaak brandweerman hoeden, fairy vleugels, pruiken en andere kostuum stuks. U vindt hier ook goedkoop keukengerei, plastic bekers en andere huishoudelijke artikelen die als rekwisieten werken.

Organisatie

Alle die kostuums kunnen oplopen tot een grote puinhoop als ze niet worden georganiseerd. Pak elk kostuum en de rekwisieten in individuele plastic vaten of stevige plastic zakken. Zodat u gemakkelijk kunt vinden de kostuums die u wilt, kunt u de containers label. Een andere optie is het installeren van een lagere staaf in de kast van uw kind. Deze gemakkelijk toegankelijk staaf houdt kostuums opknoping netjes zodat ze niet krijgen geruïneerd.


gerelateerde artikelen