Is het mogelijk om te genezen Stretch Marks?

September 29

Is het mogelijk om te genezen Stretch Marks?

Striae kunnen verschijnen na de snelle groei in de puberteit, van ernstige gewicht krijgen of tijdens de zwangerschap. Ze kunnen een plaag op je heupen, borsten, buik, billen, dijen en lage rug. Helaas, u kan niet genezen striae--zij zijn een permanente huid aandoening. Tijd, oefening, sommige crèmes en laserbehandeling, echter kan het verminderen van hun verschijning.

De voordelen van tijd

Striae beginnen als paars, bruin of rood-gekleurde strepen op de huid. Ze hebben een glanzend uiterlijk en een iets andere structuur dan uw normale huid. Na verloop van tijd vervagen ze naar een zilverachtige witte. Tijd maakt ze helemaal verdwijnen, maar het maakt hen minder merkbaar.

Hun verschijning

Hoewel veel crèmes en lotions beweren te wissen van striae, bestaat geen bewijs om te bewijzen dat zij feitelijk werken, volgens de Amerikaanse Congres van verloskundigen en gynaecologen. Kan je dat vochtinbrengende crème helpt de ruwe verschijning van verse striae en die zelfkleurende lotion helpt hen verdwijnen in uw huid. Recept retinoïden kan ook helpen, vooral in de eerste rode stadia van een stretch mark. Oefening niet je ontdoen van striae, maar het kan draai je spieren en huid. Wat meer is, zijn de striae minder esthetisch onaantrekkelijk op een afgezwakt, strak lichaam dan op een slap.
Mogelijk laser behandelingsopties met uw arts te bespreken.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts om er zeker van te zijn dat deze behandelingen zijn geschikt voor u.

Tips

  • Behandeling van striae vroeg ter vermindering van de ernst van de littekens.
  • 64 ounces water dagelijks drinken om hydratatie van de huid en de genezing van de striae te verbeteren.
  • Foam rollers kunnen worden gekocht bij fitness apparatuur winkels. Foam rollers help te breken van huidweefsel, waardoor het lichaam voor de productie van meer collageen, die helpt bij het vervangen van de gehavende huid.
  • Enkele voorbeelden van over de toonbank crèmes voor stretch mark verwijderen zijn: elastine 3, Revitagen, Stretta Stretch Mark verwijderen formule, Barmon Stretch Mark Cream en Mederma.

gerelateerde artikelen