Hoe u kunt helpen ontstressen een Baby

February 15

Hoe u kunt helpen ontstressen een Baby

Een baby huilen of fidgety kan worden colicky, honger, bang of ongemakkelijk, maar erachter te komen wat haar dwars is en hoe haar kalmeren vereist veel geduld. Het is moeilijk te geloven dat je baby heeft lang genoeg geleefd te hebben van stress, maar artsen aan PsychCentral online zeggen baby's inderdaad, stress hebben en hun reactie op spanning kan genetisch vooraf bepaalde. Dat is van weinig comfort wanneer uw baby schreeuwt en flails haar armen en niets helpt. U zult altijd kunnen identificeren van de bron van de stress van uw baby, maar via trial and error, kunt u methoden dat werk te verlichten haar stress om ze te kan ontspannen.

Stap 1

Ontspannen. Uw baby kan voel uw stress en reageren met zijn eigen stress. Het helpt om te onthouden dat alle baby's, sommige meer dan anderen huilen. Uw inspanningen om te helpen ontstressen de baby soms succesvol zal zijn en op andere momenten moet u proberen iets anders om te kalmeren hem.

Stap 2

Geen fysieke of medische redenen voor uw baby's stress of ongemak, zoals overvoeding elimineren. Of ze niet genoeg melk te voelen volledig zou kunnen krijgen. Praat met uw kinderarts over van de baby melk, gas, indigestie en de vele aanbevelingen voor het verlichten van koliek bij baby's.

Stap 3

Maak een ontspannen omgeving voor de baby door te proberen verschillende gemoedstoestanden om te zien wat het beste werkt voor hem. Hij is nieuw in zijn omgeving en overdreven zou kunnen worden gestimuleerd door te veel activiteit, licht en geluid. Sommige baby's liever een baarmoeder-achtige omgeving die is donker en warm met ritmische geluiden. Je baby getroost misschien wel in een fel verlichte ruimte waar sprake is van een andere persoon hij ziende en de horende.

Stap 4

Raak uw baby om te helpen verlichten haar stress. Baby's reageren op touch, vastgehouden, klopte en wiegde. Enkel houdt de baby met haar hoofd op uw borst rusten kunnen geruststellend zijn. Houd haar tijdens het wandelen en haar rug wrijven. Voelt de warmte van uw lichaam of het geluid van uw hartslag kan uw baby ontstressen. Je baby kan het gevoel minder stressvol als je gewoon haar vinger of beroerte haar been voorzichtig houden.

Stap 5

Voeg geluid om te helpen uw baby ontstressen. Stilte kan worden onthutsend aan een baby gewend aan de geluiden van de baarmoeder--de hartslag, verkeer van vruchtwater en andere lichamelijke geluiden. Sommige ouders gebruiken witte ruis machines, zachte muziek of een tikkende klok. Zingen of hum rustig om te helpen ontspannen van uw baby. Stilte, ook proberen om te zien of die nuttiger voor destressing van uw baby.

Stap 6

Swaddle van uw baby als u wilt de strakke, warme baarmoeder-achtige beperking dat veilig om sommige baby's te voelt maken. Sommige baby's een hekel Inbakeren, dus aandacht besteden aan haar reactie. MedlinePlus raadt het gebruik van een grote, dunne deken. Wees voorzichtig niet te verpakken te strak. Vraag een verpleegkundige of arts hoe swaddle goed.

Waarschuwingen

  • Neem contact op met uw kinderarts als je bezorgd over uw baby's huilen bent of als hij lijkt te zijn in pijn.

Tips

  • Fopspenen en het comfort van de zuigen actie helpen sommige baby's ontspannen. Automatische baby schommels bieden een continue wuivende beweging dat is geruststellend voor sommige baby's.
  • MedlinePlus raadt overdag dutjes tot drie uur te beperken en bijhouden van uw baby kieskeurig keer om te helpen erachter te komen wat de oorzaak van haar stress en wat het beste werkt om haar te kalmeren.
  • Neem tijd om weg te lopen als je stressniveau te hoog stijgt. It's okay to laat de baby veilig in haar wieg en laat haar te huilen voor een paar minuten, volgens de American Academy of Pediatrics. Ga naar een andere ruimte en tijd alleen doorbrengen op uw eigen destressing technieken. Als je tijd uit de buurt van de baby nodig, vraag een vriend of familielid om te helpen. De time-out voor de ouders is goed voor u en de baby.
  • Onophoudelijke huilen duren niet meestal afgelopen drie maanden, volgens Dr. Laura Markham op de website van Aha! Ouderschap. Dr. Markham zegt dat na ongeveer drie maanden, je minder stressvol baby vrolijker moet.

gerelateerde artikelen