De beste Tent campings van Zuid-Californië

December 10

De beste Tent campings van Zuid-Californië

Camping in Californië hoeft niet te betrekken binnenrijden torenhoge bergen, vechten carsickness en blijvende klachten van verveelde kinderen voor acht uur omhoog. Southern California biedt vele plaatsen waar de tent kampeerders kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad 's nachts, of voor meerdere dagen en landschappen van de staat. Echter vanwege de populariteit van de camping in deze staat, moet u reserveringen voor verrekening op uw reis, of je mag liquideren kamperen in een motel.

San Diego gebied

U kunt bij San Elijo State Beach, wandelen en kamperen direct aan het zand. Sites bevatten badkamers, picknickplaatsen en warme douches. Kamp, wandelen en mountain bike in Cleveland National Forest in de bergen ten noordoosten van San Diego als u liever naar een bosrijke omgeving; echter, Let op als u besluit te kamperen in de winter, want het sneeuw. Voor degenen die graag het grimmige, dramatische en warm, ligt Anza-Borrego Desert State Park ten oosten van San Diego in de buurt van de Salton Sea. U kunt kiezen om te verblijven in een van 12 campings, of maken van uw eigen Camping overal in het park. In het voorjaar, worden de paden wandelen/fietsen overweldigd met wilde bloemen.

Tussen San Diego en Los Angeles

Bij Palomar Mountain State Park, thuisbasis van de beroemde Sterrenwacht, kunt u kamperen, wandelen en mountainbike op een hoogte van ongeveer 5.000 voet in weelderige, bebost Doane vallei, waar u kunt zwemmen of vissen op forel in de vijver Doane. Woestijn liefhebbers kunnen kiezen om te kamperen in Joshua Tree National Park. Dit is op een hoogte variëren tussen de 3000 en 4500 voeten, hoge woestijn, dus het wordt erg koud in de winter en u kan worden adem op lange wandelingen.

Los Angeles en omgeving

Big Bear Lake biedt schone lucht, veel gebieden aangewezen zwemmen, scads van paden wandelen/fietsen en uitstekende visserij. De skigebieden blijven vaak open laat in het voorjaar, zodat vroege kampeerders de hellingen hit kunnen als visserij doesn't appeal. In Angeles National Forest, net ten noorden van Los Angeles, vindt u een primitieve tent campings in terrein variërend van bosrijk tot aride. De kreek bedden in het park droge omhoog door midden van de zomer de meeste jaren, zo plan te kamperen in de lente of vroege zomer indien mogelijk, pas op voor ratelslangen.

Ventura gebied

Op McGrath State Beach, kunt u wandelen langs het strand, doen sommige lichaam surfen boogie instappen, of diner in de branding vangst tijdens het kamperen direct aan het zand. In de bosrijke kust bergen ten oosten van Ventura, Lake Casitas ligt in de buurt van de schilderachtige stad van de weergave van de eiken en is één van de forel en Southern California's meest populaire bass fishing meren. U kunt altijd huur een jetski of een boot of vissen vanaf de wal; Ga voor een duik of wandeling /-mountainbike langs een van de vele beboste paden. Verder oosten door middel van Los Padres National Forest legt Lake Pirus (straatbende), een andere populaire plek om te zwemmen en vissen. Het terrein rond Pirus (straatbende) is aanzienlijk meer aride en heel warm in de zomer kunt krijgen.

Santa Barbara Area

Carpinteria State Beach, kunt u kamperen op het zand en het nemen van een vrije tijd zwemmen of vissen in de oceaan of kamp in een enigszins beboste lus dat biedt wandel- en fiets routes. Ten noordwesten van Carpinteria, Lake Cachuma ligt in een beboste vallei minder dan een half uur rijden van Solvang, een van Zuid-Californië grootste toerisme trekt. Watersporten zijn zelfs populairder dan bij de kleinere meren van Los Padres en hengelaars trek regelmatig in forel, kleine en bigmouth bass, crappie, Zonnebaars en meerval. U kunt jet ski's huren of het meer dappere misschien liever voor het huren van een roeiboot en macht zelf over het meer. Noordoosten door de bergen, kom je bij het meer droge Frazier Park, met vele zeer primitieve tent campings, verschillende met alleen pit toiletten en geen water, maar met toegang tot honderden mijlen van wandelpaden.

San Louis Obispo Area

Pismo Beach biedt uitstekende strandrecreatie en camping, met name tussen oktober en februari, als de monarchvlinder Reserve met de delicate en prachtige insecten vult. Dichter naar Morro Bay, Montana de Oro kunt u kamperen op winderige kliffen bedekt met gouden gras en versierd met miljoenen briljante wildflowers over surf die voortdurend inhammen in de rotsachtige kust kerft verpletteren. De paden wandelen/fietsen zijn enkele van de meeste spectaculaire California's. Als u liever berg camping, nabij hoofd ten noorden van de Baai Morro en verblijf in het Cerro Alto, halverwege tussen Morro Bay en Atascadero, de top van de berg scheiden van de steden.


gerelateerde artikelen