Honkbal raken Tips voor Kids

February 21

Honkbal raken Tips voor Kids

Het raken van een honkbal is een van de moeilijkste vaardigheden in alle sporten, volgens de late Ted Williams, één van de beste slagmensen in de Major League Baseball geschiedenis. Slagmannen hebben minder dan een halve seconde nadat de werper de bal om te beslissen gooit of zij moeten swing. Vervolgens, als zij beslissen te zwaaien, moeten ze proberen te sloeg de bal uit de sweet spot van de vleermuis. Beheersen van deze vaardigheden vereist uren van hard werken. Jeugd coaches moeten daarom leren raken fundamentals en raken boren voeren tijdens elke oefensessie.

Houding

Een goede houding is noodzakelijk voor slagmannen zich te nemen van een krachtige schommel voor te bereiden. Leren van uw spelers te staan van 6 tot en met 12 inch vanaf de binnenkant rand van de thuisplaat in het midden van de slagman & rsquo; s vak. Vertel hen te positioneren ten minste hun voeten schouderbreedte uit elkaar met hun tenen erop vooruit. Hebben ze hun knieën licht te buigen, houd de vleermuis dicht bij hun achterste schouder en draai hun hoofd zodat ze de werper met beide ogen kunnen zien. Hen in staat stellen te verschuiven hun gewicht heen en weer iets om te blijven ontspannen.

Volgen van de bal

Aangezien slagmannen zo weinig tijd om te zien de bal hebben, ze moeten leren om bij te houden van de bal vanaf het moment de werper & rsquo laat; s hand helemaal naar de slagzone. Help uw kinderen oefenen deze vaardigheid met de gekleurde bal-boor. Mark verschillende gekleurde stippen op verschillende ballen. Willekeurig gooien de ballen om uw spelers en vertel hen te schreeuwen de kleur van de stip voordat de bal de slagzone krijgt.

Swing mechanica

Slagmannen moeten goede swing mechanica gebruiken om de bal uit de sweet spot van de vleermuis met macht. Instrueer uw slagmannen te nemen een kleine stap naar de werper net voordat hun swing om te bouwen van momentum. Na de pas, vertel hen om te beginnen draaien hun rug been en romp naar de bal. Zorg ervoor dat ze houden de vleermuis dicht bij hun achterste schouder terwijl ze draait. Zodra ze hebben wendde zich tot hun borst geconfronteerd met de bal, leer ze breiden hun armen en snap hun polsen om te versnellen het vat van de vleermuis aan en via de bal. At eerste, hebben uw kinderen een bal uit een tee om te oefenen deze mechanica. Dan, zodra zij bedreven worden, gooien de bal naar hen.

Boren

Rechtshandige slagmensen moeten proberen te raken buiten standplaatsen tussen de eerste en tweede basis, Midden standplaatsen over het tweede honk, en binnenkant standplaatsen tussen de tweede en derde honk. Linkshandige slagmannen moeten proberen te raken buiten standplaatsen tussen de tweede en derde basis, Midden standplaatsen over het tweede honk, en binnenkant standplaatsen tussen de eerste en tweede honk. Variaties van de target praktijk boor gebruiken om deze vaardigheden te oefenen. Plaats een kegel halverwege tussen de eerste en tweede honk, een ander kegel boven op het tweede honk en een derde kegel halverwege tussen het tweede en derde honk. Plaats een tee thuis plaat en hebben één speler tegelijk proberen te raken van de kegels. Stel de tee, zodat het bezit van de bal in een ander deel van de slagzone na elke hit. Als alternatief, het voeren van de dezelfde boor terwijl willekeurig gooien ballen in verschillende delen van de slagzone uit de richting van de werper & rsquo; s heuvel. Staan achter een veiligheidsscherm voor veiligheid. Ook kun je een spel uit deze boor door aanbestedende punten voor het raken van de bal richting het doel.


gerelateerde artikelen