Hoe te slapen hebben een groot feest met DJ voor tieners

April 5

Hoe te slapen hebben een groot feest met DJ voor tieners

Tiener partijen moeten vaak iemand oppompen van de menigte. Huren van een mobiele DJ neemt enkele van de druk uit de partij-planning. Een DJ helpt regelt de stroom van de gebeurtenis--de muziek vertragen voordat een aankondiging of hyping dingen op om de tieners uit op de dansvloer. Een DJ op een groot feest is bijna een garantie voor een goede tijd voor de tieners.

Stap 1

Praat met uw tiener over de partij. Bekijk de gastenlijst, muziekselectie, tijdstip en locatie. Instellen van regels over chaperones, mensen komen en gaan en off-limit gebieden als u de partij in uw huis ondervindt. Als u niet dat expliciete teksten gespeeld op het feest wilt, uw motivering aan uw tiener. Het is makkelijker voor het plannen van een partij met de spelregels van tevoren instellen.

Stap 2

Bel trefpunten--tenzij u de partij bij u thuis--traiteurs en mobiele DJ's voor uw tiener partij ondervindt. Vraag voor prijzen en beschikbaarheid voor de datum van de partij. Prijzen kan variƫren, afhankelijk van het aantal gasten of lengte van het evenement. De Amerikaanse vereniging van de Disc Jockey suggereert de DJ vragen over muziek aanvragen, verzekerings- en opzettijd.

Stap 3

Verzenden nodigt uit voor uw tiener gasten met de locatie en de tijd van de partij. Een paar weken voorzien door de gasten om RSVP. Bevestigen met uw DJ, de tijd en plaats van de partij.

Stap 4

De hoogte van uw DJ van muziek beperkingen, als je wilt om aankondigingen en andere speciale verzoeken voor de partij. Bespreken van zijn pauzes, eventuele bepalingen van de maaltijd en welke partij gunsten hij zal gooien aan de gasten tijdens de partij.

Stap 5

Betalen monetaire stortingen voor de DJ's diensten. Een gedeeltelijke betaling wordt meestal vooraan betaald de DJ voor de datum en tijd van uw gezelschap reserveren. De rest van de vooraf bepaalde vergoeding betaalt u de dag van de partij.

Stap 6

Voorbereiden van de locatie voor uw gasten de dag van de partij. Nog eten klaar voor de tieners om te eten wanneer ze aankomen, tenzij u een ingestelde tijd voor lunch of diner hebt. Toon de DJ waar hij kan stellen aan zijn apparatuur en kennis hem van eventuele wijzigingen. Wijzen de eregast op de DJ.

Stap 7

Moedigen de tieners te mengen, eten en dansen. De partij vanaf de zijlijn chaperonnes of op de tieners periodiek controleren. Wanneer de partij eindigt, wij danken de tieners voor uw komst en het personeel die u ingehuurd voor het maken van de partij een succes.

Waarschuwingen

  • Als uw partij buiten is, hebben een alternatieve plan in geval van slechte weersomstandigheden. Vind een binnenruimte die groot genoeg is voor de feestgangers of hebben tenten in plaats.

Tips

  • Hebben een tent en stopcontacten beschikbaar voor uw DJ en zijn apparatuur als u van plan bent om uw partij buitenshuis. De tent beschermt hem en de apparatuur tegen de elementen.

Wat die u nodig hebt

  • Tent (optioneel)

gerelateerde artikelen