Hoe de behandeling van diarree & buikpijn bij kinderen

October 30

Hoe de behandeling van diarree & buikpijn bij kinderen

Diarree en maag pijn zijn vaak aanwezig samen in kinderen, vooral wanneer de diarree wordt veroorzaakt door bacteriën of een virus. De kinderen gezond houden website zegt dat de meeste gevallen van diarree kunt oplossen door op hun eigen, en een ouder kan het kind comfortabel thuis terwijl ze ziek is. De belangrijkste behandeling tijdens diarree is het aanvullen van vloeistoffen om het risico van uitdroging, die kan een ernstige complicatie. Vooraleer gedoe iets, is het echter verstandig om te noemen de kinderarts, vooral als het kind koorts heeft.

Stap 1

Bieden het kind kleine drinken van water, sportdrank of een specialiteit rehydratie vloeistof. Kleine slokjes zijn best om te minimaliseren van maagklachten. Als het kind houdt niet van deze oplossingen, bieden andere dranken volgens de smaak van het kind maar vermijden van citrus, koolzuurhoudende of andere potentieel irriterende vloeistoffen.

Stap 2

Gebruik natte doekjes voor het reinigen van de onderkant van het kind, of helpen haar gebruiken hen zelf na elke stoelgang. Dit is zachter op de bodem van het kind dan reguliere toiletpapier. Zorg ervoor dat ze wast haar handen, en uw eigen handen wassen, ook.

Stap 3

Toepassen of help het kind Breng een dunne laag van zalf of luier uitslag room naar de bodem om te kalmeren rauwheid. Deze zalven zijn kalmerende en pijn kunnen verminderen van frequente stoelgang. Een deskundige van de gezondheidszorg over behandeling te raadplegen als het kind zich aambeien ontwikkelt. Nogmaals, handen wassen is essentieel.

Stap 4

Voorzien van het kind bland voedsel zodra ze honger. Deze voedingsmiddelen zijn zachter op de maag omdat ze gemakkelijker te verteren zijn. Voedsel om te kiezen omvat bananen, appelmoes, rijst en toast. Toestaan dat het kind deze om voedsel te eten in kleine porties totdat de maag probleem is opgelost. Langzaam het introduceren van ander voedsel zodra de diarree is verdwenen gedurende ten minste 24 uur. Vermijd pikante, vettige of gebakken voedsel voor de eerste dag of twee na de ziekte van de maag.

Stap 5

Behandelen van het kind maagpijn door toepassing van een fles van warm water of een warm wassen doek op de buik over 20 minuten per keer. Een warm bad kan ook het kind vrijstelling van maagpijn bieden door het ontspannen van de spieren en de darmen. Deze maatregelen zo vaak als nodig herhalen.

Waarschuwingen

 • Diarree is een reden om te voorkomen dat een kind thuis kinderopvang of school tot 24 uur zijn verstreken sinds de laatste losse ontlasting. Dit is om te voorkomen dat anderen besmetten.
 • Medische hulp inroepen voor een kind als bloed in de ontlasting of het kind begint braken van bloed of een donkere koffie grond-achtige stof.

Tips

 • Bieden van gelatine of ice pop's te vullen vloeistoffen. Als het kind eten kan, bieden probiotische producten zoals yoghurt te helpen herstellen van de darmflora, de Universiteit van Maryland Medical Center adviseert.
 • Neem contact op met een medewerker van de gezondheidszorg als het kind toont tekenen van uitdroging, die kunnen bestaan uit ingevallen ogen, verminderde urineproductie, donkere urine, droge mond of overmatige dorst.

Wat die u nodig hebt

 • Water
 • Sport drankje of rehydratie vloeistof
 • Natte doekjes
 • Vitamine A en D zalf of luier crème
 • Bananen
 • Rijst
 • Appelmoes
 • Toast
 • Fles water of warme doek

gerelateerde artikelen