How to Lose Weight met honing & azijn

March 16

How to Lose Weight met honing & azijn

Afvallen is moeilijk genoeg zonder dat hoeft te ziften door middel van allerlei tegenstrijdige informatie. De meeste gewicht verlies rages zijn niet gezond, maar er zijn een paar die een kiem van waarheid aan hen hebben. Honing en azijn beide bevatten eigenschappen waarmee u kunnen afvallen, al zijn het geen wondermiddel. Volgens een artikel genaamd "Gewicht verlies Basics" op de website van de Mayo Clinic, "de sleutel tot succesvolle gewichtsverlies is een inzet voor een permanente veranderingen in uw dieet en lichaamsbeweging gewoonten." Het toevoegen van azijn en honing aan die zal helpen, maar ze niet het werk alleen.

Stap 1

How to Lose Weight met honing & azijn

Een 16-oz. Mok of een glas met water vullen. Koud water lijkt te maken van de combinatie van honing en azijn makkelijker te slikken, maar kunt u ook warm of heet water gebruiken.

Stap 2

How to Lose Weight met honing & azijn

1 tot en met 3 tsp. biologische, ongefilterde appel cider azijn toevoegen. Volgens Dr. Edward groep bij de Global Healing Center vertraagt het azijnzuur in azijn het tarief waartegen je lichaam verteert zetmeel, die reguleren van de bloedsuikerspiegel spike veroorzaakt helpt door het eten van hen.

Stap 3

How to Lose Weight met honing & azijn

1 tot 2 tbsp. van honing toevoegen aan azijn en water en roer het grondig met een lepel tot de ingrediënten goed vermengd zijn. Een 2006 research paper door Aly M. Ezz El-Arabische, et al., online gepubliceerd in BioMed Central, geconcludeerd dat honing bevat probiotica, die de noodzakelijke bacteriën in uw spijsvertering gezond houden. Hierdoor kan je lichaam om nutriënten efficiënter verwerken. Honing vermindert ook op de tartness van de azijn.

Stap 4

Drink een glas water, azijn en honing elke ochtend en elke avond voor het slapen te helpen uw lichaam werkt efficiënter als je gewicht verliest.

Waarschuwingen

  • Nooit vervangen duidelijk supermarkt azijn voor ongefilterde appel cider azijn, omdat het bevat niet de nodige enzymen.

Tips

  • Voeg azijn en honing aan water en drink het hele dag kleinere hoeveelheden.

Wat die u nodig hebt

  • Glas of mok, 16 oz. capaciteit
  • Water
  • Biologische, ongefilterde appel cider azijn
  • Honing
  • Lepel

gerelateerde artikelen