Aanbevolen supplementen voor vrouwelijke atleten

February 8

Aanbevolen supplementen voor vrouwelijke atleten

Vrouwelijke atleten eisen veel van hun lichaam op een dagelijkse basis. Veel supplementen zijn beschikbaar die kunnen helpen vrouwen tijdens een training harde gezond te blijven. Praat met uw arts voordat de nieuwe supplementen nemen, zoals sommige met bepaalde medicijnen communiceren kan.

Gezond te blijven

Vrouwelijke atleten trainen meestal elke week uren voorbereiden op wedstrijden en competities. Een regelmatig oefeningsprogramma kan boost immuniteit, kunnen intensieve trainingssessies meer dan 90 minuten maken atleten meer vatbaar voor kiemen. Als u wilt uw immuunsysteem sterk tijdens de training, verhogen van uw inname van vitamine C, een natuurlijke immuun booster die ook bij het spierherstel helpt, en overwegen aan te vullen met vertakte-keten aminozuren. In een 2002 studie uitgevoerd bij het Instituut van biomedische wetenschappen en gepubliceerd door het National Center for Biotechnology Information, triatlons en marathonlopers kregen een vertakte keten aminozuur supplement of een placebo vóór de voltooiing van een triatlon of een 18,6-mile run, respectievelijk. Atleten het aminozuur supplement gegeven had een grotere immuunrespons post-workout, die naar minder trainingen gemist wegens ziekte vertalen kan.

Groot gevoel

Vrouwen die zich met intensieve of langdurige oefening bezighouden vereisen meer voeding ijzer dan minder actieve vrouwen. Onvoldoende ijzer inname kan leiden tot vermoeidheid, verminderde atletische prestaties en spierpijn. Een studie van de 2009 gepubliceerd in het "American Journal of Clinical Nutrition" beoordeeld de ijzeren niveaus van 171 vrouwelijke soldaten invoeren van basisopleiding, 37 procent van wie bleken te zijn van ijzer tekort. Vrouwen die nam een dagelijkse aanvulling het verstrekken van 100 milligram ijzer in de loop van acht weken verbeterd hun twee mijl tijdrit door één minuut en 50 seconden. Zeer actieve vrouwen moeten streven naar 18 tot en met 33 milligram ijzer per dag van voedselbronnen of supplementen, met vegetarische atleten consumeren dichter bij 33 milligram. Nemen om te stimuleren de absorptie van ijzer, ijzer met vitamine C.

Be Strong

Een van de meest voorkomende verwondingen vrouwelijke atleten tegenkomen is de gevreesde stress fractuur. Stress fracturen zijn overmatig gebruik letsels dat resultaat wanneer kleine vorm in botten, meestal in de lagere benen en voeten scheuren. Gelukkig, kunnen vrouwelijke atleten hun risico voor stress fracturen door middel van voldoende calcium consumptie verminderen. Een 2007 studie uitgevoerd aan de Creighton University in de loop van acht weken bleek dat vrouwen haar dagelijks aan te vullen met 2.000 mg calcium en vitamine D 800 milligram verlaagd hun risico op stress fracturen met 27 procent. Calcium is beste geabsorbeerd wanneer genomen met vitamine D, met een maximum van 500 milligram per dosis.

Beter presteren

Als u op zoek bent naar een impuls om in te stellen een persoonlijk record op uw volgende race, kijken niet verder dan uw ochtend kopje koffie. Niet alleen de cafeïne verhoogt energie, het helpt ook het lichaam vet in plaats van glycogeen tijdens lichamelijke activiteit als brandstof gebruiken. Volgens Dr. Mark Tarnopolsky van McMaster University in Canada releases cafeïne calcium opgeslagen in de spieren, waardoor de spieren mogelijkheid om langer te werken in een sneller tempo. Vrouwelijke atleten wellicht vooral geïnteresseerd in cafeïne voor haar metabolisme stimuleren effecten. Atleten hoeft te kopje drinken na kopje koffie voor een prestatie-rand: ongeveer 12 tot en met 16 ounces koffie of een typisch cafeïne pil kan helpen u uw doelen te bereiken op de race dag.


gerelateerde artikelen