De beste elliptische Machines onder de $500

January 12

De beste elliptische Machines onder de $500

U hoeft niet te besteden duizenden dollars om jezelf een elliptische trainer van kwaliteit. Als $500 is uw maximum bedrag te besteden u niet wenst te kopen een van de veel gebruikte crosstrainers beschikbaar, zijn er een paar keuzes voor nieuwe machines onder $500 die een goede koop.

Eclipse 1100HR/A elliptische Trainer

BestCovery lijsten de Eclipse 1100HR/A als eerste op de "beste Crosstrainer onder de $500" lijst. Het is beste voor mensen die willen te krijgen in vorm en zijn niet noodzakelijkerwijs op zoek naar een heleboel extra functies die u zou vinden op duurdere machines. De elliptische trainer is stevig en heeft een goede werking. Fitness Quest maakt de Eclipse 1100 HR / A. Het heeft 12 weerstandsniveau's en een 15-inch slaglengte. Andere functies omvatten een lezing rek en bidon. U kunt deze machine als je tot 275 kg weegt. Een belangrijk kenmerk van dit model is het compacte formaat. De machine is 41 inch lang door 22.5 inch breed 64 inch hoog.

ProForm 850 elliptische met GameFit

De ProForm 850 elliptische trainer met GameFit kost $500, die een fantastische deal voor een elliptische trainer niet alleen rekening houdend met de zeer gerespecteerde ProForm naam, maar ook een die u toelaat is om videospelletjes spelen terwijl u oefenen. De spelen worden Fat Blocker en Calorie Destroyer genoemd. Zelfs als video games niet aantrekkelijk voor u, de ProForm 850 nog steeds geeft u een goede training, volgens AllEllipticals.com. Er zijn 12 programma's, een dock voor je iPod, 12 weerstandsniveau's, een hartslagmeter en een 18-inch paslengte, alles voor een budget prijs.

ProForm 500 F elliptische

De ProForm 500 F is een andere well-made ProForm machine. Het heeft een fan, 10 programma's, een hartslagmeter en een slaglengte van 16-inch. De programma's zijn dat helft gericht op gewichtsverlies en halve personal-trainer programma's. U input een calorie doel voor de gewicht-verlies programma's en de elliptische trainer past automatisch de weerstand aan uw doelstellingen. De personal-trainingsprogramma's kunnen u kiezen of een doel van betere prestaties, meer aƫrobe fitness of gewichtsverlies. De ProForm 500 F heeft een gewichtslimiet 275-pond.

Proform 500 vouwen Ellipsentrainer met Stride-Select

BestCovery omvat de ProForm vouwen Elliptical Trainer met Stride-Select op haar beste crosstrainers tot $500, hoewel u zou kunnen hebben om te winkelen rond voor die prijs. De ProForm opvouwbare loopband is een best buy omdat het opvouwbaar voor eenvoudige opslag, heeft drie verschillende stride lengte opties, een ventilator en een MP3-speler.


gerelateerde artikelen