10 grootste Diet fouten

March 4

10 grootste Diet fouten

Als je niet kunt afvallen, misschien uw dieet wel schuld. Met zo veel tegenstrijdige informatie daar is het geen wonder dat mensen niet kan cijfer hoe om gewicht te verliezen. Diëten mislukken om vele redenen. Misschien die je voelt ook beroofd, haat het voedsel of u plateau na een paar weken op het programma. Wat uw dieet ellende zijn, kan het vermijden van enkele veel voorkomende fouten u helpen aan de slag op de rechter voet.

Crash dieet

10 grootste Diet fouten

Diëten die je dwingen om te eten, te weinig hebben twee grote nadelen. Eerst en vooral, zijn ze onhoudbaar in de lange termijn, zodat u uiteindelijk opgaf en terug te keren naar uw gewone, ongezonde eetgewoonten. Ook de crash diëten zijn zeer laag in calorieën, dus je bent meer kans om te ervaren het hunkeren naar.

"Low Carb" betekent denken "Dieet"

10 grootste Diet fouten

Ondanks wat vele diëten die er wil dat je te geloven, zijn koolhydraten niet de vijand. Het probleem ligt bij de keuze van koolhydraten. Hoogst-verwerkte, witte koolhydraten, zoals wit brood, snoep en frisdrank, bevatten veel suikers en lege calorieën. Volle granen, aan de andere kant, zijn hoog in vezel en zeer vullen, dus ze zijn eigenlijk een goede keuze als u probeert om gewicht te verliezen.

Vergeten vloeibare calorieën

10 grootste Diet fouten

Een één blikje frisdrank bevat ongeveer 150 calorieën en maar liefst 15 tsp. van suiker. Aangezien 3500 calorieën gelijk 1 pond, veroorzaakt een blikje drinken per dag te krijgen 1 pond om 23 dagen. Overschakelen naar water of calorie-gratis drankjes om dit probleem te vermijden.

Te snel afvallen

10 grootste Diet fouten

Het ideale gewichtsverlies is 1 tot 2 kg per week. Afvallen veel sneller dan dat en je waarschijnlijk bent te verliezen spier of water gewicht, in plaats van vet. Op de lange termijn, kan dit leiden tot een traag metabolisme. Wanneer je te snel gewicht te verliezen, je ook meer kans te krijgen het terug.

Maaltijden overslaan

10 grootste Diet fouten

Overslaan van maaltijden is van invloed op je bloedsuikerspiegel, waardoor ze te laten vallen. Als je bloedsuikerspiegel daalt, zult u voelen hongeriger en waarschijnlijk meer te veel eten later op de dag. Als je vijf tot zes kleine maaltijden gedurende de dag eet, echter zal je uiteindelijk minder op de lange termijn, als je niet zal honger ervaart en zal niet worden verleid om te genieten van "verboden" voedsel eten.

Elimineren van al uw favoriete voedingsmiddelen

10 grootste Diet fouten

Een "niks" dieet is een recept voor een ramp. Weinig mensen kunnen verblijven op een dieet dat volledig alle het voedsel dat ze, verbiedt liefde of dat koolhydraten of vetten zijn. Waardoor uzelf een kleine verwennerij om de paar dagen zal niet je voelen zoals beroofd en helpt u houden aan uw plan de rest van de week.

Gebrek aan Planning

10 grootste Diet fouten

Gebrek aan planning betekent dat je zou kunnen eindigen geplakt op het werk zonder een gezonde snack of uiteindelijk op het bestellen van pizza omdat je koelkast leeg is. Zeggen dat u gewicht wilt verliezen is niet een zeer effectieve gewichtsverlies doel. U wilt weten hoe je er om dat doel te bereiken. Bijvoorbeeld, plan op uitoefening 30 minuten een dag na het werk, of, zodra je wakker wordt. Beslissen over een menu voor de week, zelfs als het een flexibel is. Vul uw kasten met gezonde boodschappen op voorhand zodat uw kasten vol zijn en je niet een excuus hoeft om eet rommel.

Eten wanneer u niet hongerig bent

10 grootste Diet fouten

Eten uit verveling, stress of verdriet kan gemakkelijk en snel het breken van een dieet. Als je eet om te kalmeren uw emoties, moet u het vinden van alternatieve manieren om te gaan met hen. In plaats van het grijpen van een zak chips, gaan voor een wandeling, een bubble-bad te nemen of te spelen met uw hond

Te weinig eten

10 grootste Diet fouten

Als je niet genoeg eet, uw stofwisseling eigenlijk vertraagt en je lichaam conserveert, in plaats van brandwonden, calorieën. Dit is een mechanisme van de bescherming die uw lichaam gebruikt om te voorkomen dat de hongerdood. Als algemene regel schelen uw lichaam niet als je overgewicht. Minder calorieën is gelijk aan honger wat uw stofwisseling betreft. Niet vallen onder 1200 calorieën per dag zodat uw lichaam draait op volle snelheid.

Afhankelijk van de "Magic" oplossingen

10 grootste Diet fouten

Geen pil, shake of overbodige product smelt magisch de pond af. Zelfs Recept gewichtsverlies pillen moeten worden gebruikt samen met een dieet en oefening programma om doeltreffend te zijn. Als je alle uw geloof in een enkel product of eten methode, u bent oprichting jezelf voor mislukking. Zelfs als u in slagen er om gewicht te verliezen, is het waarschijnlijk een tijdelijke zaak.


gerelateerde artikelen