Hoe lopende wijzigingen uw lichaam

January 17

Hoe lopende wijzigingen uw lichaam

Lopen voor fitness en/of competitie kan verbeteren van uw cardiovasculair systeem, lager uw lichaamsvet en verkleint u kans voor stofwisselingsziekte. Hardlopen is geclassificeerd als een aërobe activiteit, omdat het gebruik maakt van ritmische groot-dynamische spierbeweging voor een langere periode van tijd. Uitgevoerd op een regelmatige basis verandert je lichaam binnen en buiten.

Verminderde lichaamsvet

Regelmatige aërobe oefening als het runnen van verhoogt u Calorie branden tijdens de oefening, zowel voor een langere periode van tijd daarna. Omdat vet een oxidatieve brandstof is, zal het is ideaal voor lopen, en uw primaire substraat als de lengte van uw punten toenemen. Als je lichaamsvet omlaag gaat, je spieren worden meer prominente, waardoor u een atletische lichaamsbouw. Niet alleen zal lager lichaamsvet uw uiterlijk te verbeteren, maar het zal verminderen uw risico op hart-en vaatziekten. Als u wilt uw lichaamsvet aanzienlijk wijzigen, consequent vijf tot zeven dagen per week gedurende 30 tot 60 minuten worden uitgevoerd. Houd uw intensiteit gematigde te hoog is voor het grootste voordeel voor uw gezondheid en uiterlijk.

Gespierd uithoudingsvermogen verbeterd

Running stuwt je lichaam zoals een projectiel, met behulp van continue contracties in de beenspieren van uw te houden uw lichaam in beweging. Uw quadriceps, hamstrings, bilspieren en kuiten contract en ontspannen herhaaldelijk gedurende uw, hun uithoudingsvermogen te verbeteren door versterking van hun capaciteit to create energie via de afbraak van vetten en koolhydraten. Verbeterde gespierd uithoudingsvermogen zal optimaliseren van de prestaties van uw lopende, evenals verbetering van uw prestaties van de dagelijkse functionele activiteiten.

Versterken van het hart

Uw hartslag positief correleert met de intensiteit van uw activiteit, en lopen kan een ingrijpende invloed hebben op uw hartspier. In antwoord op hoge intensiteit activiteit wordt uw hart sterker en efficiënter in het pompen van bloed door uw lichaam. Aangezien uw cardiovasculaire uithoudingsvermogen verbetert, hoeft uw hart niet te werken zo hard in rust, omdat het kan pomp het nodige bloed met minder slagen per minuut, verlagen uw hartslag in rust.

Betere omloop

Wanneer u de oefening, verwijden je hart klopt sneller en harder en bloedvaten om meer bloed naar de spieren van uw werken. Naarmate u meer fit door lopen, spiercellen, slagaders, bloed volume en long capaciteit aan te passen de uitwisseling van zuurstof en koolstofdioxide om efficiënter te maken. U ook ontwikkelen meer haarvaten, die in de gasuitwisseling helpen. Betere omloop vermindert uw risico van arteriële sclerose en verstopping van uw arteriële trajecten die tot een beroerte en een hartaanval leiden kunnen.


gerelateerde artikelen