Vegan vitaminen voor kinderen

November 30

Vegan vitaminen voor kinderen

Veganisten Volg strengere diëten dan vegetariërs en knip elk soort product van dierlijke oorsprong. Veganisten consumeren niet vis, gevogelte, rood vlees, eieren, zuivel en dierlijke bijproducten, zoals gelatine. Als u wilt dat uw kind om te consumeren van vitaminen met geen dierlijke ingrediënten, Controleer etiketten om ervoor te zorgen dat het product is gecertificeerd veganist. Als uw kind een veganistisch dieet volgt, vraagt u uw kinderarts over de juiste supplementen te geven van het kind.

VegLife Vegan kinderen meerdere vitamine en mineralen

Deze multivitamine wordt geproduceerd door de fabrikant van de vegan VegLife en verkocht via winkels, zoals Vegan Essentials. De fabrikant gebruikt in plaats van suiker, sorbitol en xylitol aan het product natuurlijk te zoeten. De dienende grootte is een tablet voor onder de leeftijd van vier en twee tabletten voor vier en ouder. De berry op smaak gebrachte te kauwen tablet bevat veel voedingsstoffen essentieel voor de gezondheid van een kind, met inbegrip van ijzer, calcium, vitamine A, vitamine C, zink en vitamine B-12.

Freeda vitaminen Kinder Vitalets kauwtabletten multivitaminen

Deze veganistische vitaminen ook vrij zijn van gluten en bevatten geen suiker, kunstmatige smaakstoffen of kunstmatige kleurstoffen. Beschikbare smaken zijn oranje, johannesbroodbomen, framboos en zonder chewables. Kinderen boven de leeftijd van vier nemen twee vitaminen dagelijks terwijl jongere kinderen alleen een consumeren moeten kauwtabletten per dag. De voedingsstoffen die u in Freeda vitaminen Kinder Vitalets kauwtabletten multivitaminen vinden zult bevatten mangaan, fosfor, ijzer, vitamine B6, vitamine C en vitamine D.

Gummi koning multivitamine met minerale, fruit, vruchten & vezels

Deze vitamine voor kinderen is gecertificeerd veganistische en bevat geen gelatine. De multivitamine bestaat uit alle natuurlijke smaken met een kleine hoeveelheid suiker toegevoegd voor de smaak. Kinderen zijn geïnstrueerd om te consumeren twee gummies op een dagelijkse basis. Voedingsstoffen gevonden in Gummi koning multivitamine met minerale, fruit, vruchten & vezels bevatten vitamine A, vitamine C, vitamine D, vitamine E, foliumzuur, zink en magnesium. Elke het dienen van de vitamine bevat 15 calorieën.


gerelateerde artikelen