How to Lose Weight Signficant

March 21

How to Lose Weight Signficant

Afvallen kan een uitdaging zijn, maar als je serieus over uw inzet bent, maak een plan en hou je eraan, krijg je resultaten. Een gezonde gewichtsverlies plan omvat een voedzaam dieet en regelmatige lichamelijke activiteit en het is niet een snelle oplossing. Erkennen dat het verliezen van een aanzienlijke hoeveelheid gewicht, op een manier die u kunt houden, een lange termijn project is. Een plan van het gewichtsverlies bespreken met uw arts voordat u dieet of oefening-gerelateerde wijzigingen aanbrengt.

Stap 1

How to Lose Weight Signficant

Houd een dagboek voedsel gedurende één week, opschrijven van alles wat die u eten en drinken. Het opnemen van de calorieën voor elk item om een idee over hoeveel calorieën je op een typische dag verbruikt te krijgen. Omvatten een beoordeling van de niveaus van uw honger gedurende de dag op een schaal van één tot en met 10 om te bepalen wanneer u honger het meest.

Stap 2

How to Lose Weight Signficant

Stel een realistisch doel voor gewichtsverlies. Verliezen van meer dan 1 tot 2 kg per week niet meestal gezond, en het is waarschijnlijk dat u zal het gewicht weer op zetten, als u probeert om te verliezen te snel. Het opnemen van doelstellingen op korte termijn die u binnen een paar weken bereiken kunt en een doel op lange termijn of ultimate.

Stap 3

How to Lose Weight Signficant

Maak een lijst van redenen waarom die u afvallen wilt en voordelen ervaar je zodra je het hebt verloren. Zijn iets dat zal helpen motiveren u, zoals meer energie, betere gezondheid en meer zelfvertrouwen.

Stap 4

Schrijf een lijst van niet-voedingsproducten beloningen kun je jezelf om kleine doelen, om te helpen motiveren u tijdens uw plan van het gewichtsverlies te bereiken. Opnemen wat je genieten en normaal gesproken niet zou doen voor jezelf, zoals een spa bezoek of een weekend uit golfen met vrienden.

Stap 5

Uw dagelijkse calorie-inname te verminderen. Gewichtsverlies komt neer op de verbranding van meer calorieën dan u deelnemen. Aangezien ongeveer 3500 calorieën gelijk is aan 1 pond van vet, kunt snijden van uw dagelijkse calorie-inname door 500 calorieën u 1 pond per week verliezen.

Stap 6

How to Lose Weight Signficant

Eet gezonder voedsel dat u toelaten zal om het gevoel volledig zonder toevoeging van lege calorieën. Vers fruit en groenten, gehele korrels en mager bronnen van eiwitten, zoals zonder vel pluimvee en bonen, laag in calorieën en bieden de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft.

Stap 7

Vervang calorierijke dranken, zoals gewone soda en smaak koffie, met calorie-vrij opties, zoals op smaak gebrachte water en ongezoete thee.

Stap 8

How to Lose Weight Signficant

Werk 30 minuten van cardiovasculaire oefening in uw dagelijkse routine. U hoeft uit te werken voor 30 minuten op een bepaald moment, dus als 15 minuten in de ochtend en 15 minuten in de avond is eenvoudiger kunt beheren, zorg dat uw plan.

Stap 9

Deelnemen aan fysieke activiteiten u genieten en variëren uw routine. Werken met een vriend of familie lid indien mogelijk om te helpen houden u gemotiveerd.

Stap 10

How to Lose Weight Signficant

Krachttraining in uw work plan ten minste twee tot drie keer per week opnemen. Spieropbouw massa zal verhogen van uw kracht en uithoudingsvermogen te maken gemakkelijker oefening. Rest voor ten minste één dag tussen krachttraining sessies.

Stap 11

Beoordelen uw probleemgebieden als u van uw plan afwijken of niet voor een week of langer afvallen. Maak een lijst van dingen die je doen kunt in plaats van eten als je verveeld, verdrietig of angstig voelt.

Waarschuwingen

  • Verhongeren jezelf niet in een poging om gewicht te verliezen. Je lichaam moet calorieën te functie en opzettelijk verliest uw lichaam van brandstof en voedingsstoffen zal eigenlijk het gewichtsverlies proces belemmeren.

Tips

  • Weeg jezelf wekelijks om uw voortgang. Gewicht schommelt natuurlijk iets van dag tot dag, dus wegen jezelf elke dag niet u een nauwkeurig beeld van uw vooruitgang geven kan.

gerelateerde artikelen