Is grootte van werkelijk belang?

March 9

Overzicht
Veel mannen vraag de toereikendheid van de grootte van hun penis. Dit is een normale en gemeenschappelijke gevoel, vooral als u niet seksueel actief bent of overweegt steeds seksueel actief. Echter de enige functies voor een man's penis zijn seksueel genot, de voortplanting en de plassen en grootte heeft geen invloed op om het even welk van deze dingen.

De penis afmeting heeft bijvoorbeeld weinig tot geen relatie tot seksueel genot of prestaties. Prestaties is over de mogelijkheid om te krijgen en te handhaven een erectie of seksueel genot te leveren met of zonder een erectie. Bijvoorbeeld kan voortijdige ejaculatie optreden ongeacht de grootte van de penis van de man. Prestaties, dan is niet echt gerelateerd aan grootte, maar afhankelijk van spieren, bloed en zenuwen levert aan de voortplantingsorganen en gemoedstoestand.

Vraag uw arts
Als je echt bezorgd over uw penis afmeting bent, praat dan met uw zorgverzekeraar. Iedereen ontwikkelt en puberteit op een ander tarief doorloopt, maar als u bezorgd bent over hoe snel u of groeit niet of als u merkt dat eventuele problemen of ongebruikelijke ontwikkelingen in of rond uw penis of testikels, praat met uw zorgverzekeraar.


gerelateerde artikelen