Transdermaal DMSO voordelen

April 24

Transdermaal DMSO voordelen

Als een organische minerale bevordert zwavel gezonde gewrichten en bindweefsel door bij te dragen tot de vorming van nieuwe pezen, ligamenten en kraakbeen. Zwavel kan verminderen de symptomen van artritis en andere inflammatoire aandoeningen door het onderdrukken van de zenuwen signalen die je vertellen dat je pijn ervaart. Dimethylsulfoxide of DMSO, is een industriële vorm van zwavel dat anti-inflammatoire voordelen hebben kan wanneer geabsorbeerd door de huid als een transdermaal formule. Meer klinisch bewijs is vereist om te bevestigen dat actuele preparaten van DMSO effectief de pijn van artritis verlichten kunnen.

Beschikbare formulieren

In tegenstelling tot de zwavel die komt van nature in de buurt van geothermische bronnen of in voedsel zoals eieren, vlees en knoflook, wordt DMSO geproduceerd als bijproduct van de papierproductie. DMSO kan worden opgevat als een actueel crème of gel. DMSO kan ook worden opgevat als een intravesicular product, uw blaas ingeprent door een arts voor behandeling van bepaalde aandoeningen van de blaas. Farmaceutische-grade DMSO kan worden genomen door de mond in supplement vorm of toegepast op uw huid in een actueel product. Echter industrieel-grade DMSO kan giftige stoffen bevatten en mag nooit worden gebruikt als een mondelinge aanvulling of actuele behandeling.

Blaasontsteking

DMSO is goedgekeurd door de voedsel en Drug Administration, of FDA, verlichten de symptomen van interstitiële cystitis, een aandoening die chronische pijn en druk in uw blaas en bekken veroorzaakt. Bij interstitiële cystitis behandeling druppelt een arts een oplossing met DMSO naar uw blaas, waar de oplossing 15 minuten gedurende. DMSO is op experimentele basis gebruikt om de gevolgen van drugs die de behandeling van blaaskanker; klinisch onderzoek heeft echter niet bevestigd dat DMSO de uitkomsten van chemotherapie verbetert. Behandeling voor interstitiële cystitis is het enige gebruik voor DMSO die is goedgekeurd door de FDA.

Verlichting van artritis pijn

Gels en crèmes met DMSO kunnen worden gebruikt om de pijn in de gewrichten en de ontsteking van artrose, een vorm van artritis veroorzaakt door veroudering of letsel te verlagen. Voorstanders van DMSO therapie beweren dat actuele toepassingen pijn verlichten en gezamenlijke mobiliteit vergroten. Actuele preparaten die 25 procent DMSO kunnen één tot drie keer per dag te verminderen de symptomen van artritis, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, of UMMC worden toegepast. Meer klinisch onderzoek is echter nodig om te controleren transdermaal DMSO producten effectief kunnen verminderen van artritis pijn of verbeteren van de mobiliteit. Raadpleeg uw arts voordat gebruik van DMSO crèmes of gels om te kalmeren uw artritis symptomen.

Verlichting van symptomen amyloidose

DMSO producten hebben topisch gebruikt voor de behandeling van spier- en gewrichtspijn amyloidose, een aandoening die eiwitten veroorzaakt te accumuleren in weefsels en organen in uw hele lichaam, met inbegrip van uw spieren en gewrichten is gekoppeld. Amyloïdose kan optreden als een primaire ziekte, of als een secundaire voorwaarde aan een andere ziekte, zoals reumatoïde artritis. Volgens de UMMC, kunnen actuele crèmes met 50 tot 100 procent DMSO tweemaal per week worden toegepast ter verlichting van symptomen van amyloidose. Klinisch onderzoek heeft niet bevestigd dat DMSO een effectieve behandeling voor amyloidose. Praat met uw arts voordat DMSO producten in uw behandelingsprogramma voor amyloidose.

Voorzorgsmaatregelen

DMSO kan leiden tot irritatie van de huid wanneer toegepast in actuele vormen en met medicijnen wanneer geabsorbeerd door de huid kan communiceren. Industrieel-grade DMSO mag nooit worden genomen mondeling of als een transdermale therapie. Raadpleeg uw arts voordat u orale supplementen of topische producten met DMSO.


gerelateerde artikelen