Hoe te spoelen van mononatriumglutamaat uit uw lichaam

May 8

Mononatriumglutamaat wordt vaak gebruikt om voedsel te bewaren en verbeteren van smaak. MSG is vaak gevonden in een grote verscheidenheid van levensmiddelen, met inbegrip van restaurant eten, ingeblikte soepen en verwerkte vleeswaren. Sommige mensen ervaren negatieve bijwerkingen na consumptie van levensmiddelen die van MSG. De meest gerapporteerde bijwerkingen van MSG consumptie zijn hoofdpijn, blozen en zwelling van handen en voeten, volgens "voeding: Telegraaf." Spoelen de MSG uit je lichaam is de snelste weg tot opluchting van deze symptomen.

Hoewel onaangenaam, MSG-geïnduceerde symptomen verdwijnen in het algemeen snel, en het is niet een ernstige aandoening. Echter, moet u medische hulp zoeken onmiddellijk indien uw klachten gedurende meer dan 48 uur aanhouden omdat uw klachten wellicht een teken van een kritische medische dat voorwaarde heeft niets met uw consumptie van MSG.

Stap 1

Drinken, in gram, ten minste de helft van uw lichaamsgewicht in ponden van water in de loop van de dag. Bijvoorbeeld, als je 200 lbs. weegt moet u ten minste 100 oz. van water gedurende de dag drinken. Verhogen van uw waterverbruik zal stimuleren uw nieren om te verwerken van de MSG en spoel het uit uw lichaam.

Stap 2

Natrium inname zo veel mogelijk beperken totdat uw symptomen verdwijnen. Natrium stimuleert waterretentie, die zal voorkomen dat MSG wordt snel en effici├źnt gespoeld uit je lichaam. Diners bevroren, zijn verwerkt vlees, zoutjes en dressings voorbeelden van hoge-natrium voedingsmiddelen die moeten worden vermeden tijdens dit keer.

Stap 3

Niet drinken alles behalve water totdat uw symptomen kunt oplossen door zelf. Water is meer effectief in het verwijderen van MSG uit je lichaam dan een andere drank. Daarnaast bevatten vele andere dranken natrium, met inbegrip van frisdranken, sportdrankjes en groentesappen.


gerelateerde artikelen