How to Lose 5 kg in een maand op een Plan

April 4

How to Lose 5 kg in een maand op een Plan

Vergieten vijf pond in een maand is een realistisch doel, waarmee u uw gewicht verlies lange termijn handhaven. De Centers for Disease Control and Prevention suggereert een gewicht-verlies tarief van één tot twee pond per week, die zal u helpen bereiken uw vijf-pond veilig en effectief. Kiezen van een passende dieet en lichaamsbeweging plan, is de sleutel tot de verwezenlijking van uw streefgewicht.

Maken van een tekort

Om te verliezen vijf pond in een maand, moet u 17.500 meer calorieën dan je tijdens die maand – eet aangezien één pond gelijk is aan ongeveer 3500 calorieën te verbranden. Door het creëren van een tekort van ongeveer 625 calorieën per dag in de loop van de maand kunt u uw doel bereiken. Verminderen uw calorie-inname, zal verhogen van uw calorie-uitgaven – of beide – u helpen bereiken uw vijf-pond gewichtsverlies plan.

Aanpassen van uw behoeften

Als u wilt schatten dat uw individuele calorie behoeften te verliezen vijf pond in een maand, probeer een online calorie calculator om te bepalen uw dagelijkse calorie behoeften voor gewicht onderhoud – dan aftrekken van 625 calorieën van dat aantal. De American Council on Exercise biedt een effectieve online hulpbron die uw energiebehoefte gebaseerd op uw gewicht, hoogte, leeftijd, geslacht en activiteit niveau bepaalt. Bijvoorbeeld, vereist een 35-jarige vrouw die is 5 voeten 3 inch, drie tot vijf dagen per week werkt en 140 pond weegt ongeveer 2,017 calorieën per dag om haar gewicht te handhaven, en ongeveer 1,392 calorieën per dag te verliezen vijf pond in een maand.

Stimuleren van uw uitgaven

Als verminderen uw calorie-inname is niet uw ding, maar u wilt nog steeds verliezen vijf pond in een maand, probeer je calorie-uitgaven te stimuleren door ongeveer 625 calorieën per dag. De sessie van een uur durende training van matige tot krachtige intensiteit moet doen de truc. Volgens Harvard Health Publications, een persoon 155-pond uitgeeft 670 calorieën per uur met behulp van een elliptische trainer of joggen op een tempo van 5.2 mph, en 632 calorieën mountainbiken voor een uur.

Andere nuttige tips

Om ervoor te zorgen dat je iets meer dan een pond per week om te voldoen aan uw vijf pond-per maand-gewichtsverlies doel verliest, weeg jezelf wekelijks – op hetzelfde moment van de dag. Als je twee pond of meer per week verliest, iets verhogen uw calorie-inname. Als je niet afvalt of zelfs het verkrijgen van gewicht, omhoog uw calorie-uitgaven schoppen en vergroot uw mager eiwit en vezel inname – die boost verzadiging voor totale calorie control helpt. Gezonde keuzes omvatten zeevruchten, eiwit, skinless pluimvee, magere zuivel voedingsmiddelen, sojaproducten, peulvruchten, groenten, noten, zaden en gehele korrels.


gerelateerde artikelen