Buikvet veroorzaakt door het opgeblazen gevoel

January 11

Buikvet veroorzaakt door het opgeblazen gevoel

Opgeblazen gevoel kan je maag opzwellen, waardoor je de schijn van buikvet dat er echt niet. Het kan moeilijk om te bepalen of een toename van de grootte van uw maag wordt veroorzaakt door vet of opgeblazen gevoel zijn. Hebt u andere symptomen van een opgeblazen gevoel, zoals gas, maagklachten of een verandering in de darm gewoonten, is het mogelijk kunt te verminderen de zwelling met een paar veranderingen in levensstijl.

Uiterlijk

Als je buik ziet er strak en gezwollen, kunt u lijden aan opgeblazen gevoel en niet een toename van buikvet. Opgeblazen gevoel kan leiden tot de grootte van uw maag te veranderen gedurende de dag, overwegende dat vet komt langzaam op. Als uw maag volledig en strak hele dag wordt, en niet alleen na de maaltijd, ondervindt u waarschijnlijk opgeblazen gevoel.

Oorzaken

Opgeblazen gevoel dat oorzaken uw maag kijken vet kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. Gastro-intestinale stoornissen zoals irritable bowel syndroom leiden vaak tot maag opzwellen door verstoren het spijsverteringsproces en verhoging van de hoeveelheid gas in uw maag en darmen. Nemen in extra lucht door kauwgom kan ook leiden tot een opgeblazen gevoel. Grote maaltijden nuttigen, kan met name maaltijden vol met vette voedingsmiddelen, resulteren in het opgeblazen gevoel. Opgeblazen gevoel kunnen ook een teken van een gevoeligheid van voedsel, zoals lactose of gluten intolerantie.

Behandelingen

Hebt u IBS of Chron van ziekte, kan uw arts kunnen om te helpen u de controle uw opgeblazen gevoel met voorschriftmedicijnen of veranderingen in levensstijl. Stress kan ook leiden tot gas en opgeblazen gevoel. Nemen een yogales of het beoefenen van meditatie kan helpen bestrijden stress-geïnduceerde maag opgeblazen gevoel. Voor snelle verlichting, probeer een kopje hete venkel thee drinken als u maag opgeblazen gevoel ondervindt, stelt "Reader's Digest." Venkel thee kan ontspannen uw darmkanaal en gas te verminderen.

Preventie

U kunt voorkomen dat buikvet opgeblazen gevoel dat ziet eruit als steeg met enkele wijzigingen aanbrengen in uw dieet. 8-oz. acht glazen water per dag drinken kan helpen verminderen opzwellen, waardoor uw maag kijken slanker en platter. Bezuinigen op zout in uw dieet een verdere verlaging van opgeblazen gevoel. Vermijd voedingsmiddelen die leiden intestinale gas, zoals rauwe groenten, vooral bloemkool en spruitjes, kool, uien en paprika tot. Verminder je inname van koolzuurhoudende dranken, alcohol en zure dranken, zoals koffie en thee, ter voorkoming van irritatie van de maag en opgeblazen gevoel.


gerelateerde artikelen