Het doel van het runnen van de trap voor oefening

November 6

Het doel van het runnen van de trap voor oefening

Trap draaien is een cardiovasculaire training meestal gebruikt door sporters en mensen die willen afvallen. Deze hoge intensiteit training is een succesvolle vorm van oefening, omdat het snel uw hartslag verheft, houdt van je hele lichaam, veel calorieën verbrandt en je lichaamssamenstelling verbetert. Integratie van deze oefening in uw fitness-programma kunt toevoegen verscheidenheid en nieuwe uitdagingen voor je spieren.

Voordelen

Trappen lopen is een vorm van cardiovasculaire oefening die ook uw spieren voorwaarden. Als u de trappen op en af, zal je veel calorieën te verbranden en toning de spieren van je onderlichaam. Volgens NutriStrategy, kan een persoon 150 pond meer dan 1000 calorieën branden in een uurtje van trap lopen. Als u probeert om gewicht te verliezen, zal dit soort training calorieën en ongewenste lichaamsvet smelten. Als je kracht te vergroten en de lengte van uw sessies, zal je gespierd uithoudingsvermogen ook toenemen, waarmee u duwen jezelf verder en harder tijdens elke training.

Techniek

Uw techniek zal helpen uw spieren en gewrichten beschermen zoals u trap, evenals u helpen om de meest gunstige training. Stap op elke andere stap als u uitvoert zodat je benen te maken van een langer en comfortabeler stride. Land en druk af met de voorste helft van je voet in plaats van je hiel voor meer macht en controle. Het hele lichaam meedoen als u uitvoert; Houd je schouders ontspannen, je armen zwaaien en druk op off elke stap met je dijen. Houd uw knieën achter je tenen wanneer u naar beneden de trap uitvoert om te voorkomen dat het absorberen van de schok in uw knieën.

Progressie

Begin langzaam en geleidelijk verhogen van de intensiteit van elke trap routine uitgevoerd. Als u nieuw bij dit type van oefening bent, start met zo weinig als vijf tot 10 minuten. Het toevoegen van twee tot drie minuten wanneer de trainingen beginnen te voelen gemakkelijk te voltooien. Verder verhogen van de duur tot kunt u trap voor 20 tot 30 minuten per sessie. Kleine, 30-seconde, pauzes nemen elke drie tot vijf minuten van uw training. Start in een tempo dat is uitdagend nog comfortabel genoeg dat u voor de gehele training handhaven kunt.

Waarschuwing

Trappen lopen zet een heleboel fysieke stress op uw lagere lichaamsspieren en gewrichten. Hebt u eerdere knie, enkel of heup letsel of ongemak ervaring wanneer je deze oefening trappen op en af lopen mogelijk niet aanvaardbaar is voor u. Lopende trap bespreken met uw arts om uit te vinden als het is heilzaam of schadelijk is voor je fysieke gezondheid.


gerelateerde artikelen