Places to Vrijwilliger voor tieners in NYC

June 28

Places to Vrijwilliger voor tieners in NYC

Vrijwilligerswerk geeft tieners een kans om een enorme impact op de samenleving. En, volgens een verhaal van ABC News in juni 2013, tieners die vrijwilligers beter presteren op school. Vrijwilligerswerk verbetert tieners kansen op het verdienen van de hoogste cijfers en afstuderen van de middelbare school met goede kritische leiderschapskwaliteiten. Vrijwilligerswerk ook bouwt werkgerelateerde vaardigheden en een sterk punt op een college-CV. Plus maakt het tieners goed gevoel over zichzelf terwijl ook het helpen van anderen. In New York City zijn er veel verschillende mogelijkheden voor kinderen en jongeren als vrijwilliger.

NYC Service

NYC Service, de stad de aangewezen regionale vrijwilliger Center, streeft ernaar om vrijwilliger middelen naar plaatsen waar de New Yorkse wijk behoeften grootste zijn: versterking van de Gemeenschappen, helpen buren, verbetering van onderwijs, behoud van het milieu en verbetering van de volksgezondheid. Kansen voor kinderen en jongeren zijn kinderen van de helpen met huiswerk, kunsten en ambachten projecten, kantoorwerk deelnemen als organiserende collectie stations voor huiselijk geweld schuilplaatsen en klinieken van de geestelijke gezondheid.

New York Cares

New York Cares is NYC's grootste vrijwilligersorganisatie, met vrijwillige programma's voor 1.300 non-profitorganisatie en de stad agentschappen en de scholen. Medewerkers en vrijwilligers werken met de Gemeenschap te identificeren van kritieke problemen, dan vinden van manieren om ze te lossen. Kansen zijn dakloze kinderen krijgen hun eerste bibliotheekpas, tutoring, sporten met kinderen, schoonmaken van openbare plaatsen, zoals scholen, parken en stranden, bezoeken van eenzame senioren, koken en serveren van maaltijden voor de honger en de zorg voor mishandelde of verwaarloosde dieren te helpen. Het Team van de tiener-Service biedt lopende mogelijkheden voor van de stad tieners om betrokken te raken.

Groene tieners

Groene tieners, beheerd door de stad parken en recreatie departement, richt zich op het schoonmaken van lokale parken. Het is ook een educatief programma, zoals tieners tussen 13 en 17 jaar hoe leren te maken van een positief effect in hun lokale Gemeenschap en stimuleren van het publiek om te recyclen.

Citymeals op wielen

Citymeals op wielen geeft tieners een kans om te helpen de hongerigen voeden en verbinden met senioren. Citymeals biedt kansen voor kinderen en jongeren te werken in de senior centra serveren van lunch of diner, interviewen senioren om te schrijven hun memoires, lesgeven in een computerlokaal of leiden van een klasse van hun keuze, zoals muziek of dans. Studenten krijgen een zilveren medaille voor 50 uren van de dienst voltooid en een gouden medaille voor 100 uur of meer van de dienst.

Queens bibliotheek

Tieners kunnen vrijwilligers in de bibliotheek van de Queens te helpen medewerkers Bibliotheek/IEC met programma's bereiden materialen voor boekverkoop, grote mailings uitsturen, ijskast, boeken en andere taken die noodzakelijk zijn voor dagelijkse werking.

Rode Kruis

New York die Rode Kruis heeft vele vrijwilligerswerk voor kinderen leeftijden 13 en ouder. De organisatie maakt gebruik van tieners om te helpen met met mailings en Fondsenwerving evenementen. Sommige middelbare scholen bieden een Rode Kruis-Club, die biedt opleiding en ondersteuning voor kinderen en jongeren geïnteresseerd in het starten van een club in hun school.


gerelateerde artikelen