Cupping van de navel

May 24

Cupping van de navel

Cupping is een vorm van oude Chinese geneeskunde, die gaat om het creëren van de zuiging op verschillende punten op het lichaam, met inbegrip van de navel. De therapie wordt gebruikt voor de behandeling van allerlei hygiënische omstandigheden, met inbegrip van astma, digestieve stoornissen, huidafwijkingen en een slechte circulatie. Praat met uw arts voordat cupping als onderdeel van de behandeling voor een aandoening van de gezondheid te integreren.

Hoe het werkt

Cupping wordt uitgevoerd met glazen potten, verwarmd met een alcohol gedrenkte katoenen bal aangestoken in brand. Hiermee verwijdert u de zuurstof uit de cup, maken een vacuüm dat de zeehonden van de cup op de huid rond je navel. Meer vuur maakt een sterkere mate van zuiging. De potten zitten in plaats van vijf tot en met 15 minuten voordat het wordt verwijderd. Sommige beoefenaars van cupping plaats een kleine hoeveelheid olie rond de lip van de pot zodat het rond je navel tijdens de behandeling kan worden verplaatst. Anderen zullen een aantal potten plaats op of in de buurt van de navel. De theorie achter cupping is dat de zuigkracht gemaakt door de glazen potten vastgeroeste bloed verlicht en uw interne warmte verspreidt, die voorstanders van traditionele Chinese geneeskunde, of TCM, besturingselementen uw algehele gezondheid geloven.

Voorwaarden

Cupping van de navel kan spijsvertering verbeteren door de stroom van spijsverteringssappen en absorptie van voedingsstoffen te verhogen. Het is ook verondersteld ter stimulering van het spijsverteringsproces door beweging van de regulering van de organen die betrokken zijn bij de spijsvertering. Dysenterie, diarree en gastritis zijn voorwaarden behandeld door cups toe te passen op het gebied van de navel. Cupping mei bieden ook verlichting van pijn en verbetering van de ademhaling.

Het kiezen van een vakman

Cupping is een vorm van alternatieve geneeskunde en is niet geregeld in de mate dat de traditionele geneeskunde. Als u nastreven cupping als onderdeel van uw behandeling willen zou, zoeken naar een erkende vakman met ervaring cupping de navel-gebied. Altijd praten met uw arts voordat u begint cupping; hij mei zitten kundig bieden een gerenommeerde verwijzing. Voordat de behandeling ondergaat, vragen over schoonmaken en hygiëne standaarden om ervoor te zorgen dat u niet zal worden behandeld met ongewassen apparatuur. Als u zich ongemakkelijk voelt of een beoefenaar is terughoudend om uw vragen te beantwoorden, vinden een andere naam.

Overwegingen

Cupping van uw navel moet nooit vervangen eventuele medicijnen of behandelingen die door uw arts wordt bevolen. De behandeling draagt enkele risico's. Hun begrip helpt u bij het voorbereiden van uw sessie. De zuigkracht gemaakt door de cups brengt bloed naar de oppervlakte van uw huid, waardoor het risico van bloedstolsels. Wandelen rond daarna kan de kans kleiner dat u zal ontwikkelen. Zwangere vrouwen moeten niet ondergaan cupping tenzij goedgekeurd door hun verloskundige. Cupping laat grote rode sporen op uw gebied van de navel, iets om te overwegen als u wilt uw maag gebied bloot om welke reden. Sommige mensen verslag pijn in de gebieden die werden cupped.


gerelateerde artikelen