Hoe te leven met een hernia

July 6

Hernia discs optreden vaak in de lumbale wervelkolom, tussen de onderste ribben en de heupen, FamilyDoctor.org legt uit. Deze schijven bieden een kussen voor de botten van de wervelkolom, waardoor u uw ruggengraat. Een schijf is herniated wanneer het steekt tussen twee beenderen van de ruggengraat, druk op een zenuw. Dit kan pijn in de rug en de benen veroorzaken. Conservatieve behandeling is in de meeste gevallen, alles wat nodig is om te verbeteren en om te voorkomen dat een ander letsel voorkomen.

Stap 1

Neem tijd om te rusten. Één of twee dagen bedrust is voldoende voor de ernstige rugpijn als gevolg van een hernia, volgens MayoClinic.com. Iets meer dan dit kan ertoe leiden dat u te verliezen spiertonus en je herstel kan vertragen.

Stap 2

Pas koud en/of hete packs. Cold packs helpen verlichten van de pijn door het verminderen van de ontsteking rond de zenuwen. MayoClinic.com beveelt aan met behulp van een coldpack gedurende de eerste paar dagen, en vervolgens overschakelt naar hot packs die de spieren ontspant. SpineUniverse voegt dat warmte verhoogt de bloedtoevoer naar het gebied. Dit levert de benodigde zuurstof en voedingsstoffen die bij het genezingsproces helpen. Wanneer u deze packs, toepassing gedurende 20 minuten elk uur gedurende de dag.

Stap 3

Wijzigen van uw dagelijkse activiteiten. Om te voorkomen dat verdere schade tijdens het genezingsproces, wellicht wijzigen van uw dagelijkse activiteiten. MayoClinic.com raadt vermijden buigen, tillen en onjuiste bereiken, als deze uw symptomen kunnen verergeren. Afhankelijk van het soort werk dat u uitvoert, is het wellicht aan te raden voor u te nemen op lichtere taken of uw werkbelasting te verminderen.

Stap 4

Neem een pijn medicatie. Over-the-counter pijnstillers zoals ibuprofen of paracetamol werken voor milde tot matige pijn, volgens MayoClinic.com. Terwijl zowel ibuprofen en acetominophen pijn verlichten, vermindert ibuprofen ook ontsteking.

Als u geen verlichting met deze medicijnen, kan uw arts voorschrijven een sterker medicijn zoals codeïne of een combinatie van Hydrocodon en paracetamol. Deze medicijnen voor een korte tijd voorschrijven artsen meestal vanwege hun verslavende tendensen.

Stap 5

Fysiotherapie krijgen. In de beginfase, kan u verschillende soorten therapie om uw pijn verlichten, zoals hydrotherapie, elektrische stimulatie en diepe weefsel massage ondergaan. Als je lichaam geneest, de doelstellingen van uw therapeut zal veranderen, en ze zal ontwikkelen oefeningen voor uw specifieke situatie. Deze oefeningen zullen helpen versterken van je lichaam om te voorkomen dat verdere pijn en letsel, volgens SpineUniverse.

Wat die u nodig hebt

  • Hot en cold packs
  • Pijn medicatie

gerelateerde artikelen