Honger aan prenatale vitamines gerelateerde

August 1

Honger aan prenatale vitamines gerelateerde

Prenatale vitamines zijn vitamine en minerale supplementen dat u zult waarschijnlijk worden voorgeschreven door uw verloskundige als je zwanger bent. De vitaminen en mineralen helpen voorzien in uw verhoogde nutriënten behoeften tijdens de zwangerschap. Hoewel ze sommige spijsvertering bijwerkingen veroorzaken kunnen, can't zij make you hongerig--hoewel zwangerschap kan zeker.

Prenatale vitamines

Tijdens de zwangerschap biedt uw lichaam alle voedingsstoffen voor uw zich ontwikkelende foetus. Het gaat hierbij om zowel macronutriënten--de moleculen van het energie liquiditeitsverschaffende u verkrijgen van koolhydraten, eiwitten en vetten-- en micronutriënten, die vitaminen en mineralen. Hoewel u proberen kunt om alle uw behoeften nutriënten via voedsel alleen, is het soms moeilijk, dat is waarom uw verloskundige kan een prenatale vitamine voorschrijven of aanbevelen dat u een over-the-counter koopt.

Prenatale onderdelen

Prenatals zijn eigenlijk zeer vergelijkbaar met de reguliere women's dagelijkse Multivitamine en mineralen supplementen die u zou hebben genomen vóór de zwangerschap. Het verschil is vooral dat ze meer ijzer en meer foliumzuur dan traditionele vrouwen vitaminen bevatten. IJzeren helpt u meer rode bloedcellen, waardoor zuurstof leveren aan uw foetus produceren, Drs. Michael Roizen en Mehmet Oz uitleggen in hun boek "u: het hebben van een Baby." Foliumzuur helpt bij de ontwikkeling van het zenuwstelsel.

Betrokken en honger

Tijdens de zwangerschap, kan je meer honger dan u gewoonlijk doet, met name zodra u klaar met het eerste trimester bent. Hoewel u misschien het innemen van prenatale vitamines, hoeft de vitaminen eigenlijk niets te doen met de honger. In feite, merken veel vrouwen dat prenatale vitamines maagklachten veroorzaken en verlagen hun eetlust uitleggen Heidi Murkoff en Sharon Mazel in hun boek "Wat te verwachten wanneer je verwacht." Zwangerschap honger is puur een gevolg van uw groeiende baby en verhoogde calorie behoeften.

Gewichtstoename

Zolang je niet zo hongerig en eten zoveel dat je bent steeds een ongezonde hoeveelheid gewicht, is zwangerschap honger zowel normaal en helemaal gezond. Drs. Roizen en Oz wijzen dat vrouwen die op een gezond gewicht van pre-zwangerschap waren meestal zal moeten krijgen van 25 tot 35 ponden tijdens zwangerschap, die meestal het gevolg van een grotere calorie-inname van ongeveer 300 calorieën per dag. Uw verloskundige zal u helpen controleren uw gewicht.


gerelateerde artikelen