Haargroei & maanstanden

July 1

Haargroei & maanstanden

Weerwolven zijn niet de enigen die weten wat de maan voor haar kan betekenen. Astrologen geloven ook met nauwe aandacht voor de cycli van de maan kunt bepalen haargroei en dichtheid. De haren om resultaten te bereiken die u hunkert, adviseren astrologen veel aandacht aan de maandelijkse progressie van de nieuwe maan tot volle maan cyclus en welke van de twaalf astrologische tekens de maan in op het moment van het kapsel zullen; tekenen van aarde en water in het algemeen veroorzaken de sterkste effecten.

Snellere groei

De stylisten op HairBoutique.com zeggen dat knippen of snijden je haar wanneer de maan is gewoon het invoeren van een nieuwe maanfase haargroei zal bestendigen. Tijdens de twee weken van deze wassende nieuwe maanfase, het lichaam is het aanvullen van haar middelen, gebruikten minder energie en streven naar het verkrijgen van de piek van haar optimale gezondheid. Haargroei wordt versneld gedurende deze tijd, vooral wanneer de maan is in het astrologische huis van de aarde-tekens Steenbok of Taurus of in het water vissen, kanker of Schorpioen ondertekent.

Fuller & dunner haar

Als er dikker haar zoekt, kan knippen of snijden je haar in de buurt van het einde van een nieuwe maan renderen tegenovergestelde resultaten, volgens astrologen op Llewellyn. De kern van de cyclus van de nieuwe maan is gericht op behoud van voedingsstoffen en het opslaan van energie; in de buurt van het einde van de cyclus van die het lichaam begint te negeren de overmaat hem opgeslagen die kan resulteren in dunnere haren. De beste tijd voor het benutten van de maan mogelijkheid van het creƫren van dikker haar is als de maan in vissen, Steenbok, Taurus of kanker ligt wanneer volle maan cyclus begint.

Vertragende groei

De oude boer Almanac volgt de fasen van de maan bij aanbieding van een handvol maandelijkse "astrologische beste dagen" voor snijden haar die zal aanmoedigen of ontmoedigen van haargroei. De astrologen op Llewellyn geloven dat knippen of snijden haar tijdens de Waxing volle maanfase het proces van de haargroei vertraagt. De meest gunstige resultaten voor het vertragen van de haargroei optreden als knippen of snijden klaar bent wanneer de maan in de tekens van het vuur Boogschutter, RAM of Leo of in de lucht borden Gemini of Waterman.


gerelateerde artikelen