Gedrags tekenen van misbruik in peuters

August 19

Gedrags tekenen van misbruik in peuters

Kindermishandeling is iets dat niemand wil praten over, maar het is een ongelukkige realiteit in de wereld. Peuters en jonge kinderen misbruikt kunnen worden door iedereen in hun leven. Het zou een ouder, een conciƫrge, een vriend van de familie of buur, of een lid van de familie van de peuter. Misbruik kan fysieke, emotionele of seksueel, en het kan gebeuren op elke leeftijd. Het is belangrijk om te beseffen van de tekens van misbruik in peuters zodat u kunt zoeken naar passende bijstand als u zich zorgen maakt over de manier waarop dat een jong kind wordt behandeld.

Gedrag regressie of wijzigen

Peuters die zijn mishandeld wordt in zekere zin treedt gedrags regressie. Een eerder aanhankelijk kind kan worden ingetrokken of verdrietig en niet wilt ontvangen van ouders of verzorgers hugs. A met succes toilet opgeleid peuter mag beginnen met ongevallen weer, of het kind kan beginnen met slaapproblemen. Hij kan nachtmerries hebben of bang wordt overgelaten zijn alleen. De peuter kan weerstaan wordt overgelaten met bepaalde volwassenen of cry en drukte voor het slapen gaan of tijdstippen van scheiding. Het is belangrijk om te weten dat de gedrags regressie om andere redenen dan misbruik, zoals een verhuizing, verandering in familie make-up of andere stressvolle gebeurtenis kan gebeuren.

Onbehoorlijk spel

Spelen is de manier waarop peuters dingen die voor hen verwerken, zowel de goede als de slechte gebeuren. Peuters die worden misbruikt of mishandeld soms naspelen deze mishandeling als ze spelen. Een peuter die seksueel misbruikt is wellicht zijn poppen of knuffels uitvoeren seksuele handelingen die andere peuters niet zou kennen. Een peuter die fysiek of emotioneel wordt misbruikt mei spank sloeg zijn poppen, trekkracht hun haardos of vertellen hen dingen zoals, "You 're slecht, ik haat je," of andere negatieve dingen die hij heeft gehoord te herhalen.

Melden van schade

Peuters die meer verbaal zijn kunnen rapporteren hun letsel of misbruik, soms met kinderlijke taal. Een peuter kan verslag, "de leraar hit me", of probeert te beschrijven van seksuele handelingen die zijn uitgevoerd. Een kind dat is verwaarloosd kan melden niet wordt toegestaan om te eten of drinken gedurende de dag. Een peuter kan ook Krabbel van een tekening dan zeggen dat het misbruik schildert. Als een peuter dat misbruik van de rapporten, zoeken naar de hulp van een toezichthouder, adviseur of iemand opgeleid worden op dit gebied. Valse beschuldigingen van misbruik zijn relatief zeldzaam, en een verslag van mishandeling moet serieus worden genomen.

Sociale problemen

Peuters die zijn mishandeld wordt wellicht moeite om samen met andere kinderen en volwassenen. Kunnen zij bijzonder ingetrokken of bang voor nieuwe mensen. Ze kunnen raken of yell op hun speelkameraden meer dan zou worden verwacht op die leeftijd. Peuters die seksueel zijn misbruikt kunnen zelfs proberen te handelen uit dat misbruik op een jongere playmate. Peuters die zijn mishandeld wordt door familieleden kunnen weerstaan wordt opgepikt uit een oppas of kind zorg locatie aan het eind van de dag, of gaan naar een familielid voor comfort weerstaan wanneer zij gekwetst worden.


gerelateerde artikelen