Een lijst van de familie karwei

August 5

Een lijst van de familie karwei

Overzicht

Een huishouden houden netjes en ordelijk neemt een teamprestatie van ieder lid van het gezin. Organiseren van huishoudelijke taken in een lijst of een grafiek en delegeren van verantwoordelijkheid zal helpen te garanderen alles tijdig wordt gedaan, en het huis is altijd de manier waarop u wilt worden. U kunt de familie klusjes in banen die worden gedaan moeten, dagelijkse en wekelijkse breken en categoriseren door specifieke karwei of kamer.

Buiten klussen

Een lijst van de familie karwei

Buiten klusjes omvatten verscheidene verschillende banen die nodig zijn op verschillende tijdstippen en frequenties. Gazon maaien, tuinieren en nemen uit de Prullenbak kunnen worden gedaan op een wekelijkse basis. Shoveling sneeuw, bladeren harken, vegen van de garage en wassen en stofzuigen van de auto kunnen zo nodig worden gedaan. U kunt afzonderlijke taken toewijzen aan elk gezinslid bij het maken van uw lijst, of groeperen als iemand in het huis gedeeltelijk aan het buitenleven is.

Keuken klusjes

Een lijst van de familie karwei

De keuken is het middelpunt van vele huizen, en als zodanig, klusjes moeten gebeuren op een dagelijkse basis. Deze kunnen omvatten afwassen, legen van de vaatwasser schoonmaken van tellers en koken. Al deze klusjes te doen in een dag kan worden overweldigend voor één persoon, dus het is best de klusjes toewijzen aan verschillende mensen. Om de dingen eerlijk te houden, moeten wie kookt diner op een bepaalde nacht niet ook opruimen achteraf.

Slaapkamer klusjes

Een lijst van de familie karwei

De kamers in een huis neiging om echt rommelig, echt snel als niet verzorgd. Het is logisch om elke persoon die verantwoordelijk is voor zijn eigen slaapkamer schoon te houden. Bedden, oppakken van kleren en afstoffen zijn voorbeelden van taken die een persoon in elke slaapkamer doen moet. Maken van het bed en houden het woord clutter-gratis moeten gebeuren op een dagelijkse basis, terwijl het stofzuigen, vegen en afstoffen kan wekelijks worden gedaan.

Huisdieren

Een lijst van de familie karwei

Afhankelijk van het type en aantal huisdieren hebt, op zoek na hen heel tijdrovend zou zijn. Het gezinslid moet lopen en na honden, schone kooien of kattebakken, schoon en voeden en dagelijks aanvullen van water. Als u niet een professionele groomer gebruikt, iemand moet wassen huisdieren en clip huisdieren nagels om de paar weken of zoals nodig. Borstelen kan gebeuren dagelijks als de tijd het toelaat, maar ten minste drie keer per week. U kunt specifieke banen toewijzen aan specifieke leden van het gezin, of laat iemand behandelen alle huisdier taken.

Badkamers

Een lijst van de familie karwei

Schoonmaken badkamers is meer een soort van eenmaal of tweemaal-per-week van karwei. De toegewezen persoon moet schrobben toiletten, wastafels en badkuipen, veeg de ijdelheid en reinigen van de spiegel. Schoonmaken van een badkamers meestal niet al te tijdrovende en konden worden toegevoegd aan andere klusjes.

Wasserij

Een lijst van de familie karwei

Wassen, drogen, strijken, vouwen en opbergen van Wasserij kun je een heleboel time-out van uw dag. Het is aan elke familie om te bepalen of alle van de Wasserij worden gecombineerd en dienovereenkomstig gewassen of als elke persoon verantwoordelijk is voor zijn eigen kleren wassen. Als de voormalige is gekozen, deze persoon moet mogelijk om kleren te wassen meer dan eenmaal per week.

Vloeren

Een lijst van de familie karwei

Reinigen van de vloeren kan deel uitmaken van specifieke kamer taken of eigen plicht. Het vegen van de belangrijkste gebieden, zoals gangen en de keuken moet gebeuren dagelijks. Ook moet iemand eenmaal per week stofzuigen en dweilen elke twee weken.

Windows

Een lijst van de familie karwei

Reinigen van ramen schijnt te zijn iets niet veel mensen zijn dol op om dat te doen. Gelukkig, Glazenwassen hoeft niet te vaak gebeuren. Iemand moet schoon de buitenkant van windows eens een seizoen en de binnenkant van windows slechts om de paar weken, als je in een niet-rokers huis woont.

Woonkamer

Een lijst van de familie karwei

De woonkamer is vaak een van de drukste in het huis. Salontafels en einde tabellen moeten netjes worden gehouden op een dagelijkse basis, en de hele kamer moet wekelijks een vluchtig krijgen. Het gaat hierbij om meubels afstoffen en vegen televisieschermen. Stofzuigen en afstoffen kunnen per, tenzij de hoeveelheid verkeer op de kamer steeds vaker vereist.

Eetkamer

Een lijst van de familie karwei

Zowel formele eetzalen en eten-in keukens moeten worden dagelijks schoongemaakt zoals deze worden gebruikt voor maaltijden. Gerechten moeten worden gewist naar de keuken en de tabel moet worden afgeveegd schoon na elke maaltijd. Vloeren kunnen worden schoongemaakt, wanneer andere verdiepingen in het huis worden gedaan, of zo nodig. Afstoffen kan wekelijks worden gedaan.


gerelateerde artikelen