Voorbeelden van een positieve houding

March 20

Voorbeelden van een positieve houding

Met een positieve houding, die is kiezen voor de moeilijke omstandigheden van de aanpak met een productieve mentaliteit, kunt u profiteren op verschillende niveaus. De Mayo Clinic stelt dat een positieve houding kan het verlagen van uw stressniveau, dat goed voor uw gezondheid is. Een positieve houding kan ook uw relaties kunnen verbeteren en wijzigen hoe uw baas waarneemt zowel u en uw werk. Een artikel gepubliceerd in het januari 2007 Gallup Management Journal merkt op dat de onderdelen van een positieve houding, gezamenlijk aangeduid als positieve psychologische kapitaal, kunnen worden geleerd.

Hoop

Het dagboek van Gallup Management definieert hoop als de mogelijkheid om te blijven concentreren op uw doelen en wijzigen van paden wanneer nodig om te slagen. Hoop is doorzettingsvermogen. Mensen met een positieve houding zijn in staat om te kijken door de moeilijkheden zij vandaag onder ogen zien en geloven dat ze een manier door of rond deze moeilijkheden vinden. Om te leren hoop, zich richten op doelstellingen die uitdagende, maar haalbare en brainstormen over meerdere manieren om deze doelen te bereiken. Erkennen dat u kunt uw voorwaartse beweging beïnvloeden en uw activiteiten te ondersteunen totdat u uw doelen te bereiken.

Optimisme

Mensen met een positieve houding vertonen optimisme, het geloof in het best mogelijke resultaat van een beslissing of actie en die negatieve omstandigheden zijn tijdelijk. Optimisme moet worden geaard in werkelijkheid; bijvoorbeeld, kan niet een persoon springen van een boom en optimistisch verwachten de wetten van de zwaartekracht overwinnen. Optimisme kan worden onderwezen, volgens de Universiteit van Pennsylvania positieve psychologie Center. Leer jezelf aan te vechten van mislukkingen, analyseren van de componenten die hebben geleid tot het mislukken. Neem eigendom voor de onderdelen dat u controle en herkennen en loslaat van de onderdelen die u niet zou hebben gecontroleerd.

Veerkracht

Positieve mensen vertonen veerkracht, het vermogen om te "terug stuiteren" van moeilijke omstandigheden. De American Psychological Association gevonden die veerkracht, of hardheid, heeft drie attitudinale componenten: inzet, controle en uitdaging. Inzet is de bereidheid om te blijven betrokken eerder dan worden geïsoleerd in moeilijke tijden, kiezen betrokken te worden bij de volgende stap van het leven. Controle is de bereidheid om te proberen en de invloed die de uitkomst van uitdagende omstandigheden, zoals het praten met je baas over de vele verschillende rollen die u wanneer invullen kunt de mogelijkheid van lay-offs optreden. Uitdaging is de mogelijkheid om te bekijken elke situatie als een kans om te leren.

Vertrouwen

Vertrouwen, of self-efficacy, is de overtuiging dat je het resultaat van een bijzondere situatie, volgens de Carleton Universiteit beïnvloeden kunt. Mensen met een positieve houding zijn ervan overtuigd dat ze kunnen worden geconfronteerd met uitdagingen en ben van mening dat het overwinnen van hen binnen hun controle. Het vergroten van je zelfvertrouwen, zet jezelf in situaties dat u kunt beheersen, moeilijke taken in handelbare stukken opsplitsen en bootsen gedrag van mensen die succes hebben behaald.


gerelateerde artikelen