De bijwerkingen van de BIVA dieet

September 26

De bijwerkingen van de BIVA dieet

Veel ouders van kinderen met autisme het gevoel dat een allergie voor gluten--eiwit in tarwe, gerst en rogge-- en caseïne, eiwit in melk, wellicht een stukje van de puzzel met uitleg over de neuro-symptomen die gepaard gaan met de stoornis. Elimineren van deze voedingsmiddelen van de voeding, waarnaar wordt verwezen als gluten-vrij, caseïne-vrij, of de BIVA, verbetert dieet naar verluidt de autistische symptomen, hoewel klinische studies hebben een verbinding niet bewezen. Als u de BIVA dieet overweegt, is het belangrijk om te beseffen van de mogelijke bijwerkingen, met inbegrip van de effecten op de gezondheid van de botten, ijzertekort en constipatie. Uw arts of diëtist te raadplegen alvorens wijzigingen van het dieet.

Over BIVA

De BIVA dieet is gericht op het elimineren van alle levensmiddelen die gluten en caseïne bevatten. Voor gluten, dat betekent geen brood, granen, kraker en pastaproducten gemaakt met tarwe, gerst of rogge meel. Hotdogs, deli vlees, worst, chips, frietjes, soepen, snoep, sojasaus en andere verpakte goederen kunnen ook gluten bevatten. Voor caseïne, die u wilt weglaten van melk, kaas, yoghurt en andere voedingsmiddelen die melk zoals gebak en chocolade kunnen bevatten. Om te voldoen aan de voedingsbehoeften op een BIVA dieet, is het belangrijk om gezonde alternatieven voor de uitgeschakelde voedingsmiddelen.

Bot-gezondheid

Een van de mogelijke bijwerkingen van de BIVA dieet is het effect ervan op de gezondheid van het been. Melk en melkproducten zijn de primaire bron van calcium in het Amerikaanse dieet, volgens het kantoor van Dietary Supplements. Calcium is een essentiële voedingsstof voor de gezondheid van het been en arme inname van invloed kan zijn op de sterkte van de botten. Elimineren van melk uit het dieet verhoogt risico op deficiëntie. Variëren van 700 mg tot 1.300 milligram voor kinderen en tieners, en 1000 milligram tot 1200 mg nodig calcium voor volwassenen. Inclusief nonmilk bronnen van kalk zoals versterkte sinaasappelsap of sojamelk, tofu calcium-set is Ingeblikte zalm met botten of boerenkool noodzakelijk om te voldoen aan behoeften en bot gezondheid ondersteunen op een BIVA dieet.

Ijzertekort

Tarwe, gerst en rogge zijn bronnen van ijzer, en het verwijderen van deze korrels en voedsel gemaakt met hen uit het dieet verhoogt risico op ijzergebreksanemie. Ijzer is nodig voor de vorming van hemoglobine, die de proteïne in uw rode bloedcellen die zuurstof in uw hele lichaam draagt. Ijzertekort beïnvloedt cognitie en immuun gezondheid; bij kinderen, kan het leren beïnvloeden. Voor kinderen en tieners, moet ijzer variëren van 7 mg tot 15 mg per dag, en volwassenen moet 8 mg 18 mg. Vrouwen moeten in de vruchtbare leeftijd--19 jaar tot 50 jaar--de hogere bedragen. Het is belangrijk om op te nemen van alternatieve bronnen van ijzer op de BIVA dieet zoals vlees, gevogelte, bonen en broccoli ter voorkoming van deficiëntie.

Constipatie

Na de BIVA dieet verhoogt risico op obstipatie. Granen zijn een belangrijke bron van vezels, die voegt bulk om kruk en helpt darmfunctie te normaliseren. Fiber in tarwe, specifiek de zemelen in tarwe, is effectiever in het verlichten van constipatie dan de vezel in groenten en fruit, volgens de Harvard School of Public Health. 14 gram vezels moet u voor elke 1000 calorieën verbruikt. Naast fruit en groenten moet bonen en glutenvrije granen zoals bruine rijst en quinoa kunnen u helpen voldoen aan uw dagelijkse vezel verbeteren of voorkomen van obstipatie.


gerelateerde artikelen