Wat zijn de voordelen van het drinken van rode biet Juice?

July 12

Wat zijn de voordelen van het drinken van rode biet Juice?

Rode bieten sap is rijk aan vele nutriënten zoals nitraat, foliumzuur, mangaan en kalium. Drinken rode bieten sap biedt u verschillende voordelen voor de gezondheid met inbegrip van verlaagde bloeddruk, verhoogde bloedtoevoer en verbeterde uithoudingsvermogen. U kunt de rode bieten sap thuis voorbereiden. Inname van bietensap kan leiden tot rode urine en ontlasting, maar dit geen schadelijke bijwerkingen heeft. Raadpleeg uw arts over het nemen van rode bieten sap aan uw dieet.

Verlaagt de bloeddruk

De hoog nitraatgehalte in rode bieten sap kan helpen lagere bloeddruk aanzienlijk. Volgens MailOnline beschouwd u hoge bloeddruk hebben wanneer de systolische druk hoger is dan 140 millimeter kwik en uw diastolische druk hoger is dan 90 millimeter kwikkolom. Wanneer je rode bieten sap drinkt, wordt het nitraatgehalte in het geconverteerd naar nitriet en later naar stikstofmonoxide gas. Stikstofmonoxide gas verwijdt bloedvaten, die verbetert de doorbloeding, en dit helpt lagere bloeddruk. Andere bronnen van nitraat dieet omvatten kool en selderij.

Vermindert het risico op kanker

SAP van de rode biet is een grote anti-oxidant die kan helpen bij het voorkomen van kanker op een aantal manieren. De Betalaïnen en vitamine C in rode biet zijn krachtige antioxidanten die helpen bij de uitroeiing van de vrije radicalen in je lichaam die tot kanker leiden kan, meldt gezondheid begeleiding. Vrije radicalen zijn zeer reactieve, unstable molecules die stelen van elektronen uit andere moleculen, waardoor beschadiging van deze moleculen en DNA. Bietensap is met name effectief bij het voorkomen van dubbelpuntkanker vanwege haar ontgiftende eigenschappen.

Verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen

Onvoldoende bloedtoevoer naar je hersenen kan helpen versterken van de capaciteiten van de cognitie en helpen bij de bestrijding van progressie van dementie, vooral op oudere leeftijd. Naarmate je ouder worden, verminderd bloedverspreiding naar sommige gebieden in uw hersenen afneemt, waardoor hersenfuncties. Drinken van bietensap kan helpen verbeteren van de bloedtoevoer naar de hersenen als gevolg van de dilating gevolgen voor de bloedvaten. Bietensap consumeren verhoogt de bloedtoevoer naar de frontale kwabben volgens Wake Forest University, en dit kan verhogen uw intellect.

Verbetert uithoudingsvermogen

Drinken rode bieten sap kan stimuleren uw uithoudingsvermogen met 16 procent, meldt BBC News. Het nitraat in het SAP van de rode biet wordt omgezet in stikstofmonoxide, dat verlaagt de zuurstofopname tijdens de oefening--dit maakt oefeningen minder uitputtende. Regelmatige inname van bietensap kunt atleten doorstaan oefeningen voor langere perioden. Goede opleiding, maar is essentieel voor u perfect uw vaardigheden en het vergroten van uithoudingsvermogen capaciteiten.


gerelateerde artikelen