Home Remedies voor waterberging

April 17

Home Remedies voor waterberging

Overzicht

Waterberging, een afkorting voor oedeem, het gevolg van overtollige vocht in het lichaam die opgeblazen gevoel, zwelling of zwelling veroorzaakt. Veel voorwaarden kunnen invloed hebben op de nier van vloeistof verordening. Bijvoorbeeld, volgens de Mayo Clinic veroorzaken hormonale onevenwichtigheden die zich tijdens de premenstruele periode vaak voordoen waterretentie in vrouwen. Oedeem kan ook voortvloeien uit medische problemen, echter, zoals congestieve hartfalen of nierziekte. Sommige huismiddeltjes kan negatief effect op de onderliggende medische problemen, dus spreken met uw arts over de juiste behandeling.

Hydratatie

Uitdroging veroorzaakt waterretentie, want het brengt het lichaam in "survival mode." Het lichaam aarzelt verspreidend opgeslagen water omdat het niet genoeg is wordt gehydrateerd. Meer water drinken kan kan bevorderen urineren en herstellen van de vloeistof onbalans. Volgens "1801 Home Remedies" door the Reader's Digest, kunnen twee tot vier kopjes paardebloem thee dagelijks overtollig water spoelen vanwege zijn natuurlijke diuretisch effect.

Dieet

Een dieet bestaande uit voedingsmiddelen met een hoge natrium of zout, veroorzaakt waterretentie. Meer water drinken kan ook helpen spoelen van overtollige zout in het lichaam. Ondertussen kan krijgen te weinig kalium bijdragen tot een vloeistof onbalans zo goed. De Reader's Digest suggereert toenemende inname van kalium-rijk voedsel om te verlichten van het probleem. Het gaat hierbij om bananen, avocado's en citrusvruchten. Andere groenten en fruit toe te voegen aan uw dieet zijn watermeloen, selderij en komkommers die natuurlijke diureticum chemicaliƫn, alsmede een hoog watergehalte bevatten.

Oefening

Volgens de familie Doctor.org, een website van de American Academy of Family Physicians, oedeem vaak veroorzaakt zwelling in de benen en voeten, vooral na zittend of staand voor te lang. Regelmatige lichaamsbeweging voor de beenspieren kan verminderen deze zwelling omdat de pompwerking van de spieren de vloeistof helpt omhoog duwen. De Mayo Clinic staat ook vrouwen die oefening regelmatig ervaring minder premenstruele opgeblazen gevoel en andere premenstruele symptomen.


gerelateerde artikelen