Senioren activiteiten in Columbus (Ohio)

June 17

Senioren activiteiten in Columbus (Ohio)

Met de gezondheid, voeding en levensstijl bijstand beschikbaar in dit land vinden veel ouderen zichzelf in goede gezondheid goed na pensionering. Het is belangrijk voor ouderen om te vinden van manieren om te houden zelf bezet en vermaakt te verminderen hun risico van isolement en depressie. Gelukkig, in de meeste steden zijn er tal van activiteiten speciaal voor ouderen behoeften en belangen. Columbus, Ohio, heeft veel goede opties voor senioren te betrekken in hun gemeenschappen.

Oefening

Niet alleen is het goed voor het lichaam, maar oefenen in een groep biedt socialiserende opties. Vele centra en organisaties voor ouderen bieden groep oefeningen en activiteiten. De Whetstone Community Center, biedt bijvoorbeeld aerobics en wandel klassen specifiek voor mensen boven de 50. De Columbus recreatie en parken afdeling biedt een aantal fysieke activiteiten voor mensen boven de 50 en 60, met inbegrip van aqua aerobic, basketbal, softbal en golf. Er zijn opties om passen bijna elke rente en vermogen, dus het vinden van de perfecte klasse aan uw behoeften past.

Socialiseren

Vele activiteiten bestaan uitsluitend ten behoeve van de senioren samen om te socialiseren en veel plezier brengen. Deze kunnen worden een geweldige manier om nieuwe vrienden te ontmoeten, evenals het mentaal scherp blijven. De Prairie Township Senior Center, bijvoorbeeld, biedt excursies zoals gonna Kerstverlichting in December als zien wells als het houden van regelmatige lunch uitstapjes. De Whetstone Community Center heeft wekelijkse actuele gebeurtenissen en activiteiten van de brug voor degenen boven de 50 om samen te komen. Deze sociale opties kunnen een belangrijk onderdeel van een goed-rond gemaakte leven.

Kunst

Uitdrukken uw creativiteit is een andere optie voor senioren die willen om eruit te komen in hun gemeenschappen. Veel organisaties bieden lessen in onderwerpen variĆ«rend van schilderij tot schrijven, en het departement van parken en Columbus recreatie zelfs biedt de gouden Hobby Shop voor die 50 en over te verkopen wat ze hebben gemaakt. De Whetstone Community Center biedt een schrijven klasse, een kunst geschiedenis klasse en een koor voor die 50 of meer bedraagt, terwijl de Prairie Township Senior Center een begin schilderij klasse biedt. Beslissen wat je geĆÆnteresseerd bent in en beginnen met het maken!

Vrijwilliger

Er zijn ook vele opties voor degenen die willen terug te geven aan hun gemeenschappen. In het bijzonder biedt HandsOn Centraal Ohio het Foster grootouder programma, dat die over 55 de mogelijkheid geeft om mentor van kansarme jongeren. Vrijwilligerswerk kan stimuleren van uw gevoel van eigenwaarde, alsook een verschil maken in uw gemeenschap.

Een Well-Rounded leven

Hoewel het belangrijk om niet over zichzelf, kan bezig te blijven verhogen uw genieten van het leven. Uw dagen vullen met activiteiten die u interessant vindt en stimuleren uw kwaliteit van leven enorm helpen zal.


gerelateerde artikelen